2777
2789
اینکه به ارزوهام رسیده باشم  اینکه الان انگشتم مثل روز اول بشه

ایشالا خواهرم به حق پنج تن ال عبا به حق مهربونی خدا 

که منو نمیبینن ‌صدام رو نمیشنوند 

کاش فقط این صدام رو بشنون وانگشت تو رو عین روز اولش کنن.

الهی امین.الهم صلی علی محمد وال محمد.

حرم امام رضا میگفتم آقاجان ضامنم شو از خدا بخواه فردا هوامو داشته باشه،خیلی بهتون احتیاج دارم😭

ایشالا خدا جوری دستت رو میگیره که دیگه هیچ وقتم ولت نمیکنه.ودیگه این روزها وگذشته های تلخت به کل فراموشت میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه خودم با یه کار عالی و درآمد بالا و از نظر روحی کاملا اوکی و راضی باشم❤️ البته اینو برای همه خاستارم اما خب خاسته ها متفاوته... راستی و یه مَرد فوق العاده که به شدت عاشقم باشه🤣

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
کنار یه عشق واقعی پولدار که برام میمیره    

همچین کسی نیست باور کن.

اگه عشق باشه.علاقه باشه پول نیست.

یا اینکه مثل من پول هست وپول هست.عشق وعلاقه وآزادی نیست.

کاش هیچی نداشتیم .ولی عشق وعلاقه ومحبت وازادی داشتم.کاش

ایالا در آینده ای نزدیک نصیب بشه

آمین برای شما هم کلی اتفاقات قشنگ قشنگ رقم بخوره❤️🙏🏻

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
چه لذتی . شوهرم همه چی رو بهم حروم میکنه.گشتن.بیرون رفتن .و....

اخی عزیزم . حتی اسمتم ارزوی ازادیه . از صمیم قلب از خدا می خوام اخلاق شوهرتو خوب کنه تا زندگیت بهتره بشه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

ایشالا خدا جوری دستت رو میگیره که دیگه هیچ وقتم ولت نمیکنه.ودیگه این روزها وگذشته های تلخت به کل فرا ...

ممنون عزیزم واسم دعاکن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ایشالا خواهرم به حق پنج تن ال عبا به حق مهربونی خدا  که منو نمیبینن ‌صدام رو نمیشنوند  ک ...

مرسی گلم 🌹 چه دعای قشنگی از قلب مهربونت میکنی 🥺

ایشالا توهم هرچی میخوای بهش برسی 

مطمئن باش خدا حتی صدای مورچه سیاه رو توی شب تاریک هم میشنوه 

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟