2777
2789

من شروع کردم الان دارم پماد کلوتریمازول میزنم روزی ۲ بار هر ۱۲ ساعت...تا ده روز ،که روز دهمش پریود میشم

شیاف رو باید کی شروع کنم؟ چنتا بزنم؟ اخه بعد از پریودمم گفتن تا ۴ روز بعدش نباید چیزی استفاده کنم دارویی شیافی برم پاپ اسمیر

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من استفاده کردم هر روز هم تو آب و جوش شیرین می‌نشستم تا چهارده روز

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
من استفاده کردم هر روز هم تو آب و جوش شیرین می‌نشستم تا چهارده روز

از کی شروع کردی؟؟

قبلش پماد کلوتریمازول زدی!؛

الان دیگه خوب شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی شروع کردی؟؟ قبلش پماد کلوتریمازول زدی!؛ الان دیگه خوب شدین؟

نه هنوز هم تحت درمان تا چهارده شب این شیاف رو استفاده کردم و تا چهارده روز هم تو آب و جوش شیرین بعد به مدت شش ماه هفته ای یکبار باید تو آب و جوش شیرین بشینی تا شش ماه و هفته ی اول سه تا فلوکونازول ۱۵۰بخور از هفته دوم تا شش ماه هفته ای یدونه فلوکونازول ۱۵۰بدنت رو هم خشک نگه دار لباس زیر نپوش شلوار گشاد بپوش

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
نه هنوز هم تحت درمان تا چهارده شب این شیاف رو استفاده کردم و تا چهارده روز هم تو آب و جوش شیرین بعد ...

وای منم ی ساله اینطوریم

البته ب جای جوش شیرین دکترم محلول آنتی فونگال دئودراگ داده ک بشورم باهاش،،، ده روز روزی دوبار پمادکلوتریمازول،،بعد شیاف فیتوواژکس روزی یدونه

۱۵ تا فلوکونازول،سه تا ب فاصله سه روز درمیون،۶ تا بعدش هر هفته یدونه،۶ تا بعدش هرماه یدونه.... پاپ اسمیر هم باید انجام بدم برای hpv....

وای منم ی ساله اینطوریم البته ب جای جوش شیرین دکترم محلول آنتی فونگال دئودراگ داده ک بشورم باهاش،،، ...

من خیلی بهتر شدم استفاده ازاینا

من خیلی بهتر شدم استفاده ازاینا

ب نظر من این شوینده رو هم بگیر برای همیشه دیگه استفاده کن

واقعا خیلی خوبه خارش و سوزشمو با ی بار استفاده خوب کرد

هربار میشورم باهاش قشنگ واژن رو خشک نگه میداره

قبلا هر چ خشک میکردم فایده نداشت

ب نظر من این شوینده رو هم بگیر برای همیشه دیگه استفاده کن واقعا خیلی خوبه خارش و سوزشمو با ی بار اس ...

قیمتش چنده

عزیزم عفونتت با این شیاف خوب شد؟؟؟پاپ اسمیر دادین چی شد؟

اره خوب شدم خدارو شکر

من دوساله ازدواج کردم و گویا تو مجردی هم داشتم عفونتو ولی نمیدونستم ک چ نوع عفونتیه چون یکی دوبار دکتر رفتم برای خارش و اینا نگو عفونت  قارچی داشتم از قبل

همش بخاطر مصرف لبنیات مخصوصا دوغ،و بستنی و چیزای سرد و مرطوب مث هندونه و آب سرد تو قاعدگیم بود!!!!!

رطوبت رحمم خیلی زیاد بود اینو دکترم گفت

خلاصه از همون ماهی ک داروها رو استفادع کردم خوب شدم

ولی هر ماه زمان تخمک گذاریم ک ترشحات واژن بصورت طبیعی زیاد میشن من برای پیشگیری دو شب از همون شیافه میزنم همه آب و ترشحات رو میکشه بیرون دیگه خوبم خداروشکر

این دوتا رو ک هر ماه زمان تخمک گذاری میزنم ،تا زمانی ک پریود میشم خودش کم کم خارج میشه حین نزد...یکی و ... واقعا اثر کرد خداخیر بده دکترمو

عزیزم عفونتت با این شیاف خوب شد؟؟؟پاپ اسمیر دادین چی شد؟

پاپ ندادم چون گرون بود هزینش میگفتن ۳ میلیونه! پاپ  Hpv  البته....

اگه نسخه دکترمو خواستی بگو برات بفرستم