2777
2789

اول باید خودت پولدار بشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم آدم باید رو خودش کار کنه جوری باشه که همسر پولدار ما رو پیدا کنه    نه که ما پیداش کنیم    بلاخره اونی که پولداره یه سری معیار برای همسرش داره   همینجوری نمیشه بریم پیدا کنیم اونم بگه به به 

نمیدونم ولی اینو تو توییتر خونده بودم که ی دختره هر روز میرفته فرودگاه  بعد همه بچه های خوابگاهشون هم مسخرش میکردن ولی اون مصمم میرفت اونجا دنبال شوهر😂دم پروازای اروپایی اینا می ایسستاد اخرشم مخ ی پسر پولدار ساکن المانو زد دیگه اره این واقعا شوهرشو با رنج و زحمت و حلال بدست اورده بود😂

مثلا چ کاری ؟؟

شیک پوشی با ادب بودن

باکلاس حرف زدن درست نشستن آداب معاشرت بلد بودن  ورزشکار بودن کتابخون بودن با سواد بودن مهربون بودن ذات خوب داشتن خوشگل بودن  با هر کسی گرم نگرفتن 

خویشتن داری   ببین همه اینا باید ذاتی باشه   نه که ادا دربیاریم  چون ادا درآوردن ضایع ترین کاریه که میشه کرد و قشنگ لو می‌ره 

من با همه گرم میگیرم و زیادی خاکی ام چیکار کنم؟؟؟

هر چی میکشیم از خاکی بودنمونه نمیگم ذات مهربونت که خاکی و گرم هستی رو عوض کن  اتفاقا خیلیا جذب همین موضوع میشن ولی با خودت فکر کن   تو اتوبوسی بعد یه نفر باهات گرم میگیره  اگه جوابش بدی باهاش گرم بگیری زیاد حرف بزنی این خوب نیس به نظرم    من خودم همینجوریم و احساس میکنم همین باعث میشه هر کی انرژی منفی داره بهم بده و بره      فرض کن تو یه شیشه هستی   و با حرف زدن با بقیه انرژی شون رو میریزی تو شیشه وجودت  خب اینجوری دیگه دلت نمی‌خواد با هر کسی یا هر اعضای فامیل یا خونواده گرم بگیری

هر چی میکشیم از خاکی بودنمونه نمیگم ذات مهربونت که خاکی و گرم هستی رو عوض کن  اتفاقا خیلیا جذب ...

ببین من با غریبه ها خیلی زود صمیمی میشم مثلا رفتم سرکار همون روز اول میشینم کل زندگیمو تعریف میکنم با همه صمیمی میشم و بدبختی با این ک خیلی دل مهربون و ذات پاکی دارم در نهایت همه ازم سو استفاده میکنن 

هر چی میکشیم از خاکی بودنمونه نمیگم ذات مهربونت که خاکی و گرم هستی رو عوض کن  اتفاقا خیلیا جذب ...

تو اتوبوس تو مترو تو مخیط کار همه جا صمیمی میشم و زود اعتماد میکنم زیاد ام حرف میزنم نمیدونم چیکار کنم این رفتارو بزارم کنار 

ببین من با غریبه ها خیلی زود صمیمی میشم مثلا رفتم سرکار همون روز اول میشینم کل زندگیمو تعریف میکنم ب ...

این خیلی بده   ماهی که دهنش بسته باشه اسیر قلاب ماهیگیری نمیشه      خیلی این کار از همه لحاظ بیکلاسه    تصور کن فردا ازدواج می‌کنی میری مسائل خصوصی هم به دوستای صمیمیت میگی   هیچ پسری حاضر نیست با این قضیه کنار بیاد چون بحث اعتماده