2777
2789

هر چند بدون عشق بدون وجود یک مرد توی زندگیم زندگی برام بی معنی بود😪...ولی این رابطه ها اگه به طرف علاقه پیدا کنی و عاشق شی بهش نرسی همش آسیب میبینی.

اگه ترکت کنه اسیبه...اگه جایگزینت کنه اسیبه...اگه خیانت کنه....اگه بی محلی کنه....اگه دروغ بگه...اگه باهات درست رفتار نکنه اسیبه و ادم همش درگیره!🧠

اگه احساسی هستین اگه زود وابسته میشین وارد اینجور رابطه ها نشید که اگه نشه بدجوری آسیب میبینید...ممکنه طرف قصدش سرگرمی، پرکردن وقتش، خوشگذرونی، مخ زنی و محک خودش و.... باشه ولی این رابطه برا شما جدی باشه، اونوقت بد ضربه ای میخورید.💔

فقط در صورتی وارد رابطه بشید که میدونید میخواید یکم سرگرم شین و خوش بگذرونینو این توانایی رو دارین که یهو یه جا دل نبندینو وا ندین!

وارد رابطه میخواید بشید، وارد رابطه های با قصد ازدواج و جدی بشین، یکی که مثل خودتون مهربون احساسی‌ و متعهده،انسانیت داره..که خانواده ها از همون اول در جریانن و موافقن...وگرنه اگه بعدا وابسته شید خانواده ها مخالفت کنن بازم آسیبه. ( میدونم این روابط خیلی جذابه و حتی خودمم هنوز کشش دارم نسبت بهش میدونم حتی اگه با قصد خوشگذرونی و سرگرمی هم با کسی که به دلم نشسته وقت بگذرونم ممکنه باز هم حس و علاقه پیدا کنم، کلا مدلم اینه اما امیدوارم این تجربه ها درس شه برام )

امیدوارم که شما هم موفق باشید❤️❤️❤️✨

کاش نمیبوسیدی

همینجوری میذاشتیش کنار

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز