2777
2789
عنوان

عشق چجوره؟

140 بازدید | 22 پست

کسی هست ک عاشق شده باشه؟ عشق چجوریه؟

و مثلن شوهرتون عاشقتونه،دقیقا ینی چی؟چیکار میکنه ک فکر میکنین عاشقتونه؟

یا من از کجا باید بفهمم کی عاشقمه؟

هزاران آدم بهم ابراز علاقه کردن هم تو فضای مجازی هم بیرون ک میرم،نمیتونم تشخیص بدم کی راست میگه کی دروغ،یا اصن چ مدت طول میکشه تا بفهمم؟،یا چ کارایی انجام بده ینی عاشقمه!؟

ولی خب بنظرم همه‌شون دروغ میگن از علاقه‌شون! و من ک ندیدم عشقِ واقعیه کسیو جز پدرمادرم:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واقعا هیچ درکی از عشق ندارم ولی خیلی دلم میخواد واسه یه بارم که شده تجربش کنم مثلا عینه رمانا قلبم تند بزنه دلتنگ بشم…🫠😂

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

من فقط میتونم بگم عشق خیلی زیباست.وقتی ببینی یه پسر یه مرد وااااقعا عاشقته.عشق یا هست یا نیست.نمبسه بگی عاشقه ولی...ولی نداره.

وقتی ببینی برات داره جون میکنه که خوشحال باشی که اسایشت بیشتر باشه که آرامشت بیشتر باشه.که وقتی از کار میاد با اینکه داره بیهوش میشه کلی باهات حرف میزنه سربه سرت میزاره وقت میزاره برات و...

اشکم دراومد🥲

منم واقعا هیچ درکی از عشق ندارم ولی خیلی دلم میخواد واسه یه بارم که شده تجربش کنم مثلا عینه رمانا قل ...

وای ارهههه😑🫤😂

واقعا دوس دارم روز عشق رو تجربه کنم،و همونقدر ک عاشقِ ی نفر میشم عاشقم باشه حتی بیشتر!

عشق هیچی نیست 

جز اینکه ماتم بگیری 

از زندگی عقب بیوفتی 

تمام فکر و ذهنت بشه یکی 

صبح پاشی به امید امروز دیدنش 

بری بیرون و چشات هر ماشین شبیه ماشین اون دید 

قلب بلرزه نکنه خودشه 

عشق یعنی اینکه صداش تا عمق وجودتو لمس کنه

یعنی اینکه مثل مادر نگرانشی 

یعنی اینکه به خاطر مشکلاتش بشینی براش گریه کنی 

دعا کنی ، نماز بخونی 

و خیلی چیزای دیگه ...

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

وای ارهههه😑🫤😂 واقعا دوس دارم روز عشق رو تجربه کنم،و همونقدر ک عاشقِ ی نفر میشم عاشقم باشه حتی بی ...

ولی از یه طرفم از وابستگی من میترسم😑🤦🏻‍♀️

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

من فقط میتونم بگم عشق خیلی زیباست.وقتی ببینی یه پسر یه مرد وااااقعا عاشقته.عشق یا هست یا نیست.نمبسه ...

خب هیچ وقت کسی اینکارو نکرد! امیدوارم ی روز همچین آدمی بیاد تو زندگیم:)

اگه کسی واقعا قصدش ازدواجه یعنی واقعا دوست داره، اگه کسی پیشنهاد رل و اینجور چیزا داد اینا همش هوسه. ...

خب ی سوال 

کسی ک میگه قصدم ازدواجه، ولی یکم باهم آشنا شیم باید چیکار کنم قبول کنم؟