2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر نهیان مرادی با بیمه نیروهای مسلح قرار داد داره ولی با بیمه من نداشت 

۲۱ بهمن عمل شدم ، عوارضی نداشتم مثلا حالت تهوع یا دل درد و یا بقیه عوارضی که بقیه داشتن رو ندارم 

همه چی هم میتونم بخورم 

اینم ذکر کنم که بخاطر پلی کیستیک من از قبل شیرینی و روغن جامد و مایع نمی‌خوردم و بعد عمل هم اینارو امتحان نکردم ولی غذای خودمون که با روغن کنجد و زیتون درست میکنم رو خوردم و مشکلی هم نداشتم 

کلا شد ۶۷ با آندوسکوپی و این حرفا که تامین اجتماعی نزدیک ۶ میلیونشو پرداخت کرد 

آتیه سازان هم بیمه تکمیلیم بود که برگه دکترو گم کرده و فردا باید برم مرکزش ببینم اونا کی می‌خوان بدن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دکتر نهیان مرادی با بیمه نیروهای مسلح قرار داد داره ولی با بیمه من نداشت  ۲۱ بهمن عمل شدم ، عو ...

سلام گلم

کدوم بیمارستان عمل میکنن؟من نیروهای مسلحم

درسته ک هشتاد درصدو بیمه میده؟بی ام آیم بالای چهله.

واینکه دکترت خوب بود؟ باید برم پیش چ متخصصی وقت بگیرم؟اسم خاضی دارن این دکترا؟

سلام گلم کدوم بیمارستان عمل میکنن؟من نیروهای مسلحم درسته ک هشتاد درصدو بیمه میده؟بی ام آیم بالای چ ...

سلام 

گلستان من عمل شدم 

من نیروی مسلح نبودم و نمی‌دونم 

خوب بود ولی من برگردم عقل اسلیو نمیکنم 

بچه هایی که بای پس کردن باهاش خیلی راضی تر هستن 

پیش خودش باید برید بهتون برگه معرفی بده و به هر کسی یه تعداد برگه میده بر اساس بیماریش 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

2824
2823
2791
2779
2792