2777
2789

فقط یه مورد دیدم اونم تو برنامه تلویزیون که از جوونی به شدت عاشق هم بودن و زمانی که سالمند شده بودن ازدواج کردن 

فک کنم خانومه مجرد بود ولی آقاهه زنش فوت شده بود و بچه هم داشت

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کودومشون در شرف ازدواج بود؟  دلیل کاتشون میدونی؟ چی بود؟

برادر من...بلهه من با برادرم بیشتر رفیقیم بارها همه چیو تعریف کرده واسم...یه نفر بهترو دید بعد ۳سال بهم زد گف از زندگیم برو بیرون اما یکسال و اندبه خودشو ب درد و دیوار زد برادرمم نگاشم نکرد حتی تماس گرفت گف اما برادرم گف به اندازه کافی سر فراموش کردنت زجر کشیدم تا چند ماه دیگه ام میخوام ازدواج کنم نمیخوام خانومم ناراحت شه نباش کلا..😁

اکانت واگذار شد

حالا واقعا داداشت ازدواج کرد؟ مطمئنی دیگه به قبلیه فکر نمیکنه؟

گفتم در شرف ازدواجن...یکی دوماه دیگ نامزدیشونه...من خودم عاشق شدم میدونم فراموشش نکرده..اما کمرنگ شده خیلیی واسش و تنفر به عشق غلبه کرده...اصن دوس نداره نگاشم کنه حتی...از چشم افتادن همینه

اکانت واگذار شد

خب چرا یه فرصت دیگه بهش نداد؟

😂حالت خوبه ها

کسی که یکبار دروغ میگه بازم میتونه دروغ بگه کسی که یکبار خیانت میکنه هم همینطور

چرت باید آدمی رو قبول کنه که باعث شد ۲سال زجر بکشه چرا باید اونهمه اتفاق بد که مسببش اون بود رو فراموش کنه و خیال کنه آره لیاقت فرصت دوباره داره 

بیخال بابا ...اگ آدم بود نمیرفت 

اکانت واگذار شد