2777
2789
عنوان

دوسته داداشم گرما زده شده بود...

82 بازدید | 6 پست

با داداشم اومده بودن خونه یسری وسیله بردارن برن

شنیدم داداشم بهش گفت بیا داخل دراز بکش یکم بهتر شی بریم

اومد تو بعد از داداشم پرسیدم چیشده خودش جواب داد گرما زده شدم انگار

کولرو روشن کردم رفتم تو اشپزخونه شریت ابلیمو درست کردم براش اوردم

چندبار تشکر کرد و گفت خیلی بهتر شده و رفتن

ولی باخودم میگم نکنه پیش خودش یه فکرایی بکنه

میرفتم تو اتاقم بهتر نبود؟؟ 

زیاده روی نکردم؟

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مثلا به داداشم میگفتم کولرو روشن کنه و شربتو میدادم داداشم بده بهش بهتر نبود؟؟ 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسگی داره چ ادمی باشه 

نمیدونم نمیشناسمش تابحال ندیده بودمش 

نمیدونم نمیشناسمش تابحال ندیده بودمش 

از خوده داداشت بپرس بگو وایی چ آدمیه فک نکنه نگرانیم و این کارم نیتی داشته؟

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

نه چه فکری کنه

سخت نگیر

مطمئن باش داخل دلش تشکر هم کرده

کسی که اینجوری فشارش میفته فقط به کمک احتیاج داره...مهم نیست براش کی باشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2790
2778
2791
2779
2792