2777
2789
عنوان

طب اسلامی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 34 پست

راستشو بخوای اسی جان منم اول اعتقاد نداشتم.  بعد از تحقیق زیاد فهمیدم که اونطور که برچسب کلاهب ردار بهش زدند نه اینطور نیست و برعکس،نهایت تلاشش رو کرده که داروهاش،موثر باشند.   و الحق برای خیلی از بیماریها هم واقعا درمانهاش،نتیجه بخشه.   منتها یکی اینکه دکترش باید حاذق باشه و دیگه اینکه خودت باید صبور باشی اگه اعتقادی نداری و پیگیر نباشی ممکنه نتیجه نگیری.   به عنوان مثال داروی امام کاظم دارویی هست که فوق العاده ست. و برای تقویت سیستم ایمنی و رفع عفونت و بیماری‌های ویروسی رودست نداره.   برای تصفیه خون برای تقویت کمر و ........داروهاشون عالیه. ولی مادرم برای وزوز گوشش از داروهاش نتیجه نگرفت.    آها راستی همکارم هم برای درمان کیستی که تمام پزشکا جراحی رو پیشنهاد کرده بودند جواب گرفت.   

برای درمان ضعیفی چشم خیلیا از سرمه اثمد و یه سرمه دیگه که حضورذهن ندارم نتیجه گرفتند. ولی اطرافم نداشتم فقط،خیلی تعریف شنیدم اینجا. البته داروهاش باید اصل باشه از جای معتبر بگیر.  به هرحال من جای شما باشم امتحان می کنم. امتحانش ضرری نداره

شما کدوم شهری؟ این دکتری که رفتید اسمشون چیه!  اخه اکثر دکترای طب سنتی خودشون دارو میدن!

من قمم 

بله درسته اینجا آل اسحاق هم خیلی معروفه اما ساده ترین چیزا مثل رب انار که مال نسخه اس رو تمام و کمال باید از خودشون بگیری اونم هزینه فضایی 

دکتر محمدرضا کاظمیان نوبت آنلاین از سایت ایزو ویزیت یکی از شماره یک های طب سنتیه بشدت پزشک خوبیه فقط چون معروفه حدود یک ماه باید تو صف انتظار باشی 

اگه مشهدی مطب حضوری هم داره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عههههه جان من؟؟ هزینه هاش چطوره؟کدوم شهر؟چند جلسه رف؟دارو داد یا رژیمیشه یکم بگی...من ت اون هفته یا ...

هزینه کلا نود تومن داد پارسال . دارو هیچی نخورد فقط مثلا صبحونه میگفت اینو بخور ناهاراونو . تو نت گروه داره طب سنتیه .اصفهان

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

هزینه کلا نود تومن داد پارسال . دارو هیچی نخورد فقط مثلا صبحونه میگفت اینو بخور ناهاراونو . تو نت گر ...

عهمه چ خوب...حضوری رفت؟چن جلسه؟

اصفهان پبش کی رفت؟من میخوام برم پیش سعید کبیری خمینی شهر..خو؟؟