برای خودم و مادرم نوبت گرفتیم
برای مادرم مشکلشو یادم نمیاد اما هر چی بود مهم اینه که نتیجه نگرفت
برای من چیز خاصی نبود صرفا بدنم ضعیف بود و یسره مریض میشدم میخواستم سیستم ایمنی بدنم قوی شه و اصلاح مزاج بشم و پرهیزات غذایی و اینا بم بده
و داروهامو برام پست کرد چند تا قوطی پودری یه دونه به اصلاح خودشون قرص خون که دست ساز بود
سویق با چند تا چیز دیگه
به حدی کلاه.بردار بود که حتی برام حجامت که تجویز کرد تاکید کرد که اون جایی که از خودشونن بریم جای ما حجامت درمانگاه ۱۳۰ تومنه
جایی که تبریزیان از خودشون بود یه جای پرت تو زیر زمین یه خونه بی نام و نشان و مجوز ۲۵۰ ت ازم گرفتن قشنگ دو برابر همه جا
حجامت هم حجامت عام بود که همه جا هم میشه انجام داد حتی برای اینم صرفا برای اینکه جیبشون پر بشه اصرار که اصرار اونجا مریضارو میفرستن
بعد از اون که سراغ یه پزشک متبحر دیگه رفتم جزء به جزء نزدیک ۵۰-۶۰ تا سوال ازم پرسید از رنگ سفیدی چشم که متمایل به زرده یا آبی رگه های چشم ، ترک ها و سفیدی روی زبان ، جوش بدن ، قد و وزن ، یعنی همه چیاااا
بعد برای تک تک عضو بدنم راهکار غذایی داد و در کنارش یه دارو گیاهی معتبر که مجوز داره معرفی کرد که از خورده دکتر هم نبود صرفا تجویز کرد و یسری چیزا که از هر عطاری میتونی بگیری
ترکیباتش رو با جزئیات میگفت که خودم درست کنم نه اینکه ۳ تا علفو با هم ترکیب کنه خداتومن قیمت بزارن بعد اسمشم بگه دارو شفا حتما باید از خودم بگیری!
خیییلیم ازش راضی بودم از همون ماه اول دوم علائمم کمتر شد حال روحیم بهتر شد سودا از بدنم کم کم داشت میرفت از گوشه گیری و افسردگی در اومدم منی که هر روز درمانگاه بودم کمتر مریض میشدم زنگ صورتم باز شده بود دیگه دست و پامو خواب نمیرفت و...
در کل اینارو گفتم که بدونی اگه پیش دکتری رفتی که باید از خودشون محصول میخریدی فقط فرااار کن که فقط جیبت خالی میشه
دکتری برو که بهت رژیم غذایی اصلاح مزاج بده !