2777
2789
عنوان

طب اسلامی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 34 پست
بواسیر و یه سری چیزای دیگه ای که نیاز به جراحی داره که قطعا با طب سنتی و... درمان نمیشه مثل این میم ...

خوب اینا ادعاشون میشد بدون جراحی میتونن خوب مشکل شما هم نیاز به عمل داره درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقاد نداری و زنگ زدی ؟ نهایت در حد خوردن هویچ اثر داشته باشه 

علم پزشکی طب سنتی و اسلامی رو نقض میکنه! 

از طرفی دیدم که یه سریا میگفتن که با سرمه اطرافیانشون چشماشون خوب شده و... 

و از طرفی هم یه فردی با 20 سال تجربه کشیدن سرمه بر این باور بود سرمه نه تنها باعث خوب شدن چشم نمیشه بلکه خشکی چشم هم میاره

راستش میخوام ببینم چنین طب هایی واقعا نتیجه میده یا نه سردرگمم

علم پزشکی طب سنتی و اسلامی رو نقض میکنه!  از طرفی دیدم که یه سریا میگفتن که با سرمه اطرافیانشو ...

این مثل دیدن جن توسط اطرافیان هست 

نمیشه منکر تاثیر مواد طبیعی شد اما اثرشون کند و زمانبر هست 

در ضمن عمل چشم با تجویز دارو فرق داره 

تبریزیان متاسفانه کلاهبرداره  منم ازش داروگرفتم برام پست کردن هیچ تاثیری هم نداشت بعد از اون ...

شما مشکلتون چی بود که بهشون مراجعه کردی؟ 

من قبلا برای درمان یه چیز دیگه به دکتر طب سنتی مراجعه کردم اما از اونجایی که داروهاشون برچسب اصالت کالا و کد نداشت که بشه فهمید لاقل مواد تهیه کننده ش بی ضرره ترسیدم استفاده کنم... 

شما مشکلتون چی بود که بهشون مراجعه کردی؟  من قبلا برای درمان یه چیز دیگه به دکتر طب سنتی مراجع ...

برای خودم و مادرم نوبت گرفتیم 

برای مادرم مشکلشو یادم نمیاد اما هر چی بود مهم اینه که نتیجه نگرفت

برای من چیز خاصی نبود صرفا بدنم ضعیف بود و یسره مریض میشدم میخواستم سیستم ایمنی بدنم قوی شه و اصلاح مزاج بشم و پرهیزات غذایی و اینا بم بده

و داروهامو برام پست کرد چند تا قوطی پودری یه دونه به اصلاح خودشون قرص خون که دست ساز بود 

سویق با چند تا چیز دیگه 

به حدی کلاه.بردار بود که حتی برام حجامت که تجویز کرد تاکید کرد که اون جایی که از خودشونن بریم جای ما حجامت درمانگاه ۱۳۰ تومنه 

جایی که تبریزیان از خودشون بود یه جای پرت تو زیر زمین یه خونه بی نام و نشان و مجوز ۲۵۰ ت ازم گرفتن قشنگ دو برابر همه جا

حجامت هم حجامت عام بود که همه جا هم میشه انجام داد حتی برای اینم صرفا برای اینکه جیبشون پر بشه اصرار که اصرار اونجا مریضارو می‌فرستن 

بعد از اون که سراغ یه پزشک متبحر دیگه رفتم جزء به جزء نزدیک ۵۰-۶۰ تا سوال ازم پرسید از رنگ سفیدی چشم که متمایل به زرده یا آبی رگه های چشم ، ترک ها و سفیدی روی زبان ، جوش بدن ، قد و وزن ، یعنی همه چیاااا 

بعد برای تک تک عضو بدنم راهکار غذایی داد و در کنارش یه دارو گیاهی معتبر که مجوز داره معرفی کرد که از خورده دکتر هم نبود صرفا تجویز کرد و یسری چیزا که از هر عطاری میتونی بگیری

ترکیباتش رو با جزئیات می‌گفت که خودم درست کنم نه اینکه ۳ تا علفو با هم ترکیب کنه خداتومن قیمت بزارن بعد اسمشم بگه دارو شفا حتما باید از خودم بگیری!

خیییلیم ازش راضی بودم از همون ماه اول دوم علائمم کمتر شد حال روحیم بهتر شد سودا از بدنم کم کم داشت می‌رفت از گوشه گیری و افسردگی در اومدم منی که هر روز درمانگاه بودم کمتر مریض میشدم زنگ صورتم باز شده بود دیگه دست و پامو خواب نمی‌رفت و...

در کل اینارو گفتم که بدونی اگه پیش دکتری رفتی که باید از خودشون محصول میخریدی فقط فرااار کن که فقط جیبت خالی میشه 

دکتری برو که بهت رژیم غذایی اصلاح مزاج بده !

یعنی اسی بااااورت نمیشه 

دکتزه طب سنتی اینقدر حرفه ای بود که من حتی مشکل بوی دهانمو به دکتر اصلاا نگفته بودم اما با توجه به علائم و سوالاتی که جواب داده بودم برای این مورد هم برام راهکار گفته بود 

فکر نکنی حضوری رفته بودماااا نه اینم مثل تبریزیان نوبت آنلاین بود اما این دکتر کجا تبریزیان کجا:/

خوب اینا ادعاشون میشد بدون جراحی میتونن خوب مشکل شما هم نیاز به عمل داره درسته؟

یکی از دلایلی  که من اعتقاد ندارم همینه که تو هر زمینه ای ادعا میکنند! 

یه زائده خب قطعا با خوردن دارو برطرف نمیشه ولی ضعیفی چشم رو دیدم که یسریا میگن با سرمه و... خوب میشه ولی خب بازم نمیشه قطعی گفت اینو

برای خودم و مادرم نوبت گرفتیم  برای مادرم مشکلشو یادم نمیاد اما هر چی بود مهم اینه که نتیجه نگ ...

شما کدوم شهری؟ این دکتری که رفتید اسمشون چیه! 

اخه اکثر دکترای طب سنتی خودشون دارو میدن!