مغز_بادوم_زمینی مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 177 عنوان کاربر جدیدم 🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 22 پست سلام همین الان ثبت نام کردماینجا چه جور جایی هست😅طرز برخورد صحیح در اینجا چطوره 🤗 1403/03/04 | 18:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22557 پس من رفتم 😅😁 بسلامت مواظب خودت باش😂تااین حدبگم عجایبه ک کاری کردن ب کل از ازدواج متنفرشدم و بدجور فراریم دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
مغز_بادوم_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 177 😁😁😁😁خوش اومدی اینجا یک چالهی سیاهه گم بشی اینجا پیدا نمیشی😂😂😂 ممنونم گلم پشیمون شدم 🤧😂
مغز_بادوم_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 177 بسلامت مواظب خودت باش😂 تااین حدبگم عجایبه ک کاری کردن ب کل از ازدواج متنفرشدم و بدجور فراریم منم مجردم پس به گمونم منم باید فراری بشم 😅
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13564 ممنونم گلم پشیمون شدم 🤧😂 😂😂😂😂😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
مغز_بادوم_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 177 😂😂😂😂😂😂😂😂 هنرمند جان هنرت چیه؟من خودم کارای هنری میکنم و بیشتر نقاشی شما چی؟!
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13564 هنرمند جان هنرت چیه؟ من خودم کارای هنری میکنم و بی ... 😁😁😁🫂🫂خوشوقتم من هنرمندم در همه چی و بخصوص نقاشی نقاشیم👇💓😁💓 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
مغز_بادوم_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 177 😁😁😁🫂🫂خوشوقتم من هنرمندم در همه چی و بخصوص نقاشی نقاشیم👇💓😁💓 وایی خیلی خوشگله ❤❤الان داشتم تاپیکاتون رو نگاه میکردم عالی هستن 👍💙منم مثل شما در هر زمینه فعالیت دارم و نقاشی بیشتر
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13564 وایی خیلی خوشگله ❤❤ الان داشتم تاپیکاتون رو نگاه میکردم & ... 😍😍😍😍پس خوبه میشه کاراتو ببینم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•