2777
2789
عنوان

بچه گربه...

74 بازدید | 11 پست

۳ تا بچه گربه هست چندروز پیش تو باغچمون بودن بعد دوساعت دیگه غیبشون زد باز امروز دیدم تو باغچه هستن هی صدا میدن دلم براشون میسوزه بنظرتون مادرشون هی میبره میارشون یا کار یه ادمی هست 

خیلی کوچولو هستن هنوز چشماشونو باز نکردن گفتم اگر کار ادمه میارم خودم بزرگشون میکنم اما دلم‌میسوزه میگم یدفعه کار مادرشون باشه

هی از باغچه میان بیرون‌میخوان برن تو خیابون

مامانشون مراقب هست خودشون جابجا میکنن بچه ها رو.میتونی زیر نظر بگیری ببین میاد سراغشون یا نه ولی کلا ماماناشون میرن دنبال غذا بچه ها رو میذارن یه جای امنی ترجیحا بهشون دست نزنید که خودش رسیدگی کنه شیر بده. برای مامانشون اطراف بچه ها غذا بذاری ببینه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانشون مراقب هست خودشون جابجا میکنن بچه ها رو.میتونی زیر نظر بگیری ببین میاد سراغشون یا نه ولی کلا ...

با دستکش گذاشتمشون تو کارتن چون از باغچه میومدن بیرون

از کارتنم میان بیرون میرن تو خیابون اینجوری دوام نمیارن

با دستکش گذاشتمشون تو کارتن چون از باغچه میومدن بیرون از کارتنم میان بیرون میرن تو خیابون اینجوری د ...

اگه از زیر در میرن خیابون نمیتونی بپوشونی که تو حیاط بمونن؟

خب بیارشون توی حیاط 

این باغچه تو خیابون هست و ساختمون ما در به حیاطه اگه بیارمشون تو حیاطمون دیگه مادرشون بیاد نمیتونه بیاد تو ساختمونمون

خداروشکر فکر کنم مادرشون بردشون🥺مواظبشون بودم تا لحظه ایی که دیگه رفتن

این باغچه تو خیابون هست و ساختمون ما در به حیاطه اگه بیارمشون تو حیاطمون دیگه مادرشون بیاد نمیتونه ب ...

آخییی یجای مناسب پیدا کرده احتمالا. کنار خیابون گم میشن بچه ها یه وقت. یا کسی میبره گناه دارن 

آخییی یجای مناسب پیدا کرده احتمالا. کنار خیابون گم میشن بچه ها یه وقت. یا کسی میبره گناه دارن 

آره خیلی دلم براشون سوخت پیششون موندم یکساعت اومدم تو خونه استراحت کنم نبودن دیگه هرچقدرم گشتم دنبالشون مثل اینکه برده بودشون