پاک پیچ خورده ساعت ۱۱صبح تا ساعت۱هیچ درد نداشتم ولی از ۱به بعد درد زیادی دارم یخ گذاشتم ورم نکرده تا الان ،الانم زرده تخممرغ و زرد چوبه رو قاطی کردم گذاشتم ولی بازم درد داره به نظرتون فردا با این پا میتونم برم برای روز اول سر کار
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
دکتر برم آتل میبنده اصن نمیتونم راه برم الان با کمی درد میتونم راه برم
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!