2777
2789
عنوان

گریه

105 بازدید | 14 پست

خانما امروز با شوهرم دعوام افتاد و بد و بیراه گفت یه حرفی گفتم بهش که برای اولین بار گریه اش رو دیدم نمی‌دونم کار بدی کردم یا نه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بستگی داره چی گفته باشین 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه گفتی مگه

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
بستگی داره چی گفته باشین 

دیگه نمیتونم بگم ولی چیز خاصی بود همون حرفی رو زدم که خودش زد فحش داد گفتم برو قیافه گ... نبینم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
عروس زیر لفظی میخاد؟    

نه بابا گفتم بخون

چی گفتی مگه؟منم با شوهرم چن روز پیش دعوام شد سرش داد زدم مادرشوهرم شنید🥲

گفتم تو تاپیک بخون

همینو گفتی ناراحت شد گریه کرد؟ گفتم حالا چی گفتی چه شوهر. دل نازکی داری

یه بار فقط حرف خودشو به خودش زدم 

منم دیدم گریه می‌کنه گفتم بهتر گریه کن تا حال منو بفهمی😂

بهش میگفتی گریه می‌کنی گریه کن بی تربیت  خوب کردی افرین بهت بعضی موقعا مقابله به مثل بهترین کا ...

😂😂😂😂 دیگه عذاب وجدان ندارم