2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار میکنی؟  چطوری مشکلاتو هندل میکنی؟

اول اینکه بگم ۴ سال از ازدواجم میگذره 

بنظرِ خودم اولین رازِ موفقیت رابطه‌م اینه که هیییییییییییچ گونه سیاستی با همسرم ندارم از روز اول هم به خودش گفتم شوهرم نباش دوستم باش .... 

وقتی هم مشکلی پیش میاد ... اگر احیانا منجر به عصبانیت همسرم شد ... چون خیلی بد عصبی میشه، اول منتظر میشم آروم بشه بعدش باهم حلش میکنیم

از همون اولین روز ازدواجمون هم به هم قول دادیم تا مشکلی رو حل نکردیم یا درموردش باهم حرف نزدیم نخوابیم..

یه مورد خیلی مهم تر که در طول زندگی یاد گرفتم اینه که غصه و حرص الکی نخورم... وقتی یه مشکلی پیش میاد غصه و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه فقط باعث بیماری میشه.. وقتی آروم باشی بهتر میتونی مشکلات رو مدیریت کنی

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
اول اینکه بگم ۴ سال از ازدواجم میگذره  بنظرِ خودم اولین رازِ موفقیت رابطه‌م اینه که هیییییی ...

فکر میکنم همه اینکارا نتیجش آرامش تو زندگیه

همیشه خوشبخت باشی عزیزم مرسی از کمکت❤️

آقایون دعوت به دوستی ندن
فکر میکنم همه اینکارا نتیجش آرامش تو زندگیه همیشه خوشبخت باشی عزیزم مرسی از کمکت❤️

بله و رسیدن به آرامش سخته 

من خودم این آرامش رو گرون به دست آوردم... وقتی دیدم از استرس و غصه چیزی جز بیماری نصیبم نشد تصمیم گرفتم برم به سمتش

ممنون گلم همچنین شما .... 

بله و رسیدن به آرامش سخته  من خودم این آرامش رو گرون به دست آوردم... وقتی دیدم از استرس و غصه ...

دقییییقا منم دارم مریض میشم از فکر و خیال 

از یه جایی فهمیدم باید رها کنم اما نمی‌دونم چطوری

فعلا ام که باهم قهریم

دعا کن آشتی کنیم مرسی🥺

آقایون دعوت به دوستی ندن
دقییییقا منم دارم مریض میشم از فکر و خیال  از یه جایی فهمیدم باید رها کنم اما نمی‌دونم چطوری ...

آفرین بهترین کار همین رها کردنه 

گلم انشالله درست میشه ..

خوشبخت بشی و عاقبت بخیر