2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا میشه شمارشو بهم بدین ؟

ببخشید امکانش هست اگه حاجت تون رو از این طریق گرفتین لطفا به منم بگین    

اخه منم حاجتم تقریبا شبیه شماست  

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
ببخشید امکانش هست اگه حاجت تون رو از این طریق گرفتین لطفا به منم بگین       اخه من ...

ای جان ولی من می‌خوام فعلا برای خودم دعا نکنم اون راه آخره

میدونید همین که برای بقیه دعا کنیم و بقیه هم دعا کنن شاید خدا زودتر بهمون نگاه کنه .

من از دیروز سیل انرژی خوب و دارم میبینم 

به نظرم شماهم همین کارو بکنید 

ولی اگر خواستین شمارشونو میدم 

ای جان ولی من می‌خوام فعلا برای خودم دعا نکنم اون راه آخره میدونید همین که برای بقیه دعا کنیم و بقی ...

چقدر قشنگ عزییییزم  خدا خیرتون بده

منم یکبار با دعاهای قشنگ نی نی سایتی ها مشکلم حل شد، از اون موقع واقعا معتقد شدم

چشمممم حتما

خیلی خیلی ممنونم عزیزم  

راستی یه سوال قضیه شما چطوریه ؟

من والا خلاصه وار بخوام بگم یکی هست که خیلی حس خوبی بهش دارم ایشونم حسش بهم خوب هست اما چون هردو به خاطر مسائل کاری کمی باهم درارتباطیم، من از خدا خواستم برای امر ازدواج اگر به صلاحمونه، پا پیش بزاره

چقدر قشنگ عزییییزم    خدا خیرتون بده منم یکبار با دعاهای قشنگ نی نی سایتی ها مشکلم حل شد، ...

خدا به همه خیر بده 

ان شاء الله مشکل همه حل بشه 

ولی بازم امر شما خواستین من شمارشو بهتون میگم 

من والا خلاصه وار بخوام بگم یکی هست که خیلی حس خوبی بهش دارم ایشونم حسش بهم خوب هست اما چون هردو به ...

میدونی دقیقا اول رابطه ماهم همین طور بود 

منم از اولش یه حس خاصی بهش داشتم از خدا میخواستم خاستگاری کنه دقیقا اون تایم هم اونم به من داشت فکر می‌کرد خاستگاری کرد ولی به یه دلایلی جدا شدیم 

ولی من امیدمو از دست نمیدم

خدا به همه خیر بده  ان شاء الله مشکل همه حل بشه  ولی بازم امر شما خواستین من شمارشو بهتو ...

سلامت باشین قشنگم

ممنونم، منم اولش مثل شما میخوام تاپیک های دعا برای دیگران بذارم چون خودمم خیلی ازش حس قشنگ تری میگیرم، بعدش به امیدخدا مزاحمتون بشم برای شماره ی اون بنده خدا  

میدونی دقیقا اول رابطه ماهم همین طور بود  منم از اولش یه حس خاصی بهش داشتم از خدا میخواستم خاس ...

ای وای   حتما خیریتی در کار بوده و صلاح اینطور بوده، بهترین کارو میکنین چون ناامیدی خودش بزرگترین گناهه

امیدوارم خدای مهربون هرچی به صلاحتونه در بهترین زمان سر راهتون بذاره  

سلامت باشین قشنگم ممنونم، منم اولش مثل شما میخوام تاپیک های دعا برای دیگران بذارم چون خودمم خیلی از ...

شما هر وقت بخوایین من در خدمتم 

به نظرم این بهترین روشه .

ما در حد خودمون برای دیگران دعا میکنیم .بقیه هم برای ما دعا میکنن که اینطوری ان شالله هم مشکل اونا حل میشه هم ما ...

ای وای   حتما خیریتی در کار بوده و صلاح اینطور بوده، بهترین کارو میکنین چون ناامیدی خودش بزرگ ...

نمیدونم شاید در آزمایش میشم نمیدونم واقعا فقط اینو میدونم اون برای من بهترینه هیچ کدوم از خاستگارام به گرد پای اون نمیرسن

شما هر وقت بخوایین من در خدمتم  به نظرم این بهترین روشه . ما در حد خودمون برای دیگران دعا میک ...

خیلی لطف میکنین واقعا ممنونم ازتون

بلههه صد در صد   همچنین پر از حس خوبه