m__ahmadi مدیر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 عنوان دعای چهل کلید | مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 31 پست کسی میدونه آیا میشه این دعا رو برای ازدواج با شخص خاص خوند؟ 1403/03/04 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستایش_بانوام عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1076 جدا میشه شمارشو بهم بدین ؟ اره بیا خصوصی سرش خیلی شلوغه اخه روضه خون هستنبگو دوست زهرا ساداتم دیگه رال نی حالم....
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 اره بیا خصوصی سرش خیلی شلوغه اخه روضه خون هستن بگو دوست زهرا ساداتم پس آدم مطمئمنیه.ممنون اومدم
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 جدا میشه شمارشو بهم بدین ؟ ببخشید امکانش هست اگه حاجت تون رو از این طریق گرفتین لطفا به منم بگین اخه منم حاجتم تقریبا شبیه شماست دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 ببخشید امکانش هست اگه حاجت تون رو از این طریق گرفتین لطفا به منم بگین اخه من ... ای جان ولی من میخوام فعلا برای خودم دعا نکنم اون راه آخرهمیدونید همین که برای بقیه دعا کنیم و بقیه هم دعا کنن شاید خدا زودتر بهمون نگاه کنه .من از دیروز سیل انرژی خوب و دارم میبینم به نظرم شماهم همین کارو بکنید ولی اگر خواستین شمارشونو میدم
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 ببخشید امکانش هست اگه حاجت تون رو از این طریق گرفتین لطفا به منم بگین اخه من ... راستی یه سوال قضیه شما چطوریه ؟
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 ای جان ولی من میخوام فعلا برای خودم دعا نکنم اون راه آخره میدونید همین که برای بقیه دعا کنیم و بقی ... چقدر قشنگ عزییییزم خدا خیرتون بدهمنم یکبار با دعاهای قشنگ نی نی سایتی ها مشکلم حل شد، از اون موقع واقعا معتقد شدمچشمممم حتماخیلی خیلی ممنونم عزیزم دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 راستی یه سوال قضیه شما چطوریه ؟ من والا خلاصه وار بخوام بگم یکی هست که خیلی حس خوبی بهش دارم ایشونم حسش بهم خوب هست اما چون هردو به خاطر مسائل کاری کمی باهم درارتباطیم، من از خدا خواستم برای امر ازدواج اگر به صلاحمونه، پا پیش بزاره دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 چقدر قشنگ عزییییزم خدا خیرتون بده منم یکبار با دعاهای قشنگ نی نی سایتی ها مشکلم حل شد، ... خدا به همه خیر بده ان شاء الله مشکل همه حل بشه ولی بازم امر شما خواستین من شمارشو بهتون میگم
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 من والا خلاصه وار بخوام بگم یکی هست که خیلی حس خوبی بهش دارم ایشونم حسش بهم خوب هست اما چون هردو به ... میدونی دقیقا اول رابطه ماهم همین طور بود منم از اولش یه حس خاصی بهش داشتم از خدا میخواستم خاستگاری کنه دقیقا اون تایم هم اونم به من داشت فکر میکرد خاستگاری کرد ولی به یه دلایلی جدا شدیم ولی من امیدمو از دست نمیدم
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 خدا به همه خیر بده ان شاء الله مشکل همه حل بشه ولی بازم امر شما خواستین من شمارشو بهتو ... سلامت باشین قشنگمممنونم، منم اولش مثل شما میخوام تاپیک های دعا برای دیگران بذارم چون خودمم خیلی ازش حس قشنگ تری میگیرم، بعدش به امیدخدا مزاحمتون بشم برای شماره ی اون بنده خدا دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 میدونی دقیقا اول رابطه ماهم همین طور بود منم از اولش یه حس خاصی بهش داشتم از خدا میخواستم خاس ... ای وای حتما خیریتی در کار بوده و صلاح اینطور بوده، بهترین کارو میکنین چون ناامیدی خودش بزرگترین گناههامیدوارم خدای مهربون هرچی به صلاحتونه در بهترین زمان سر راهتون بذاره دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 سلامت باشین قشنگم ممنونم، منم اولش مثل شما میخوام تاپیک های دعا برای دیگران بذارم چون خودمم خیلی از ... شما هر وقت بخوایین من در خدمتم به نظرم این بهترین روشه .ما در حد خودمون برای دیگران دعا میکنیم .بقیه هم برای ما دعا میکنن که اینطوری ان شالله هم مشکل اونا حل میشه هم ما ...
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1470 ای وای حتما خیریتی در کار بوده و صلاح اینطور بوده، بهترین کارو میکنین چون ناامیدی خودش بزرگ ... نمیدونم شاید در آزمایش میشم نمیدونم واقعا فقط اینو میدونم اون برای من بهترینه هیچ کدوم از خاستگارام به گرد پای اون نمیرسن
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 شما هر وقت بخوایین من در خدمتم به نظرم این بهترین روشه . ما در حد خودمون برای دیگران دعا میک ... خیلی لطف میکنین واقعا ممنونم ازتونبلههه صد در صد همچنین پر از حس خوبه دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم