2777
2789
عنوان

جواب دادن به فضولی بقیه

288 بازدید | 26 پست

وقتی فامیل میان دورت و همش می خوان سراز کارت دربیان و فضولی کنن چی بگم

واقعا خیلی تجسسشون اذیت کننده اس

تو تایپیک قبلم گفتم از همسرم جدا شدم 

هی میگن چیشد دلت واسه دخترت تنگ نمیشه

چندوقته اومدی ..همش سوالای مختلف میپرسن

متنفرم از فامیل فوضول

یعنی هر مرحله ای زندگیت که پا میزاری باید جواب اینارو هم بدی

مثلاً ما هنوز قصد عروسی گرفتن و به دلایلی نداریم آنوقت هر کی ما رو میبینه کی میخاید عروسی بگیرید😑در دهنشونو نمیشه بست بیخیالشون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای با همین دوتا سوال اول من تیر خوردم😒ینی چی!آدمن اینا؟با چ رویی ازت اینارو میپرسن

آره بارها از من پرسیدن امروزم نرفتم مهمونی 

به مامانم گفتن بهار کجاست مامانم گفته خونه نیست

می خواستن بیان خونه مون حتما سوالم بپرسن

متنفرم از فامیل فوضول یعنی هر مرحله ای زندگیت که پا میزاری باید جواب اینارو هم بدی مثلاً ما هنوز ق ...

میدونی کاهی اوقات اادم واقعا به این فکر نمیکنه این فرد این سوال رو چند بار میشنوه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

من یه بار تو جمع یه کاغذ خودکار دادم گفتم هرچی دوست داری ازم بدونی یکباره تو همین بنویس برات جوابشو ...

😅 چه خوب واقعا.‌منم دوست دارم جسور باشم و بگم چه کار دارید و محکم تر برخورد کنم ولی از بس آروم بودم عادت ندارم به رفتار جسورانه

میدونی کاهی اوقات اادم واقعا به این فکر نمیکنه این فرد این سوال رو چند بار میشنوه

واقعا خسته کنندست هر دفعه بهشون میگی قصدشو نداریم نصیحت های بعضیاشون مبنی بر اینکه بهتره زودتر عروسی بگیرید و فلان شروع میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
🙁اصلا رودروایسی نکن.خیلی راحت بگو به شما چ ربطی داره

بگه ربطی نداره ؟ درسته ربط نداره ولی نباید صریح گفت یه چیزایی رو استارتر با این ادما نشست و برخاست داره بعد ما ایرانیا هم ک کافیع یع ایرادی حرفی کاری از کسی ببینیم دوتام میزاریم روش همه جا رو پر میکنیم دختر فلانی فلان طور گفت

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

واقعا خسته کنندست هر دفعه بهشون میگی قصدشو نداریم نصیحت های بعضیاشون مبنی بر اینکه بهتره زودتر عروسی ...

اگه کسی نصیحت نکنه و بدون قصد ورسیده ناراحت میشی؟ مثلا چون خودش عروسی دوست داره