2777
2789
عنوان

عربی نهایی

396 بازدید | 17 پست

یه سوال داشتم، امکان داره عربی دوازدهم با عربی دهم یازدهم ترکیب شه، چون من تازه شروع کردم به خوندن، بعد اگه بخوان ترکیب بدن چیا رو با هم ترکیب می‌کنن؟ یعنی به غیر از خود عربی چی بخونم کافیه؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

اره ترکیب میشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ترکیب میشه

خب دقیقاً کجاهاش؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

باید قواعد رو بدونین کامل دهم و یازدهم و دوازدهم به هم وصله ولی ترجمه دقیقا توی کتاب دوازدهمه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب دقیقاً کجاهاش؟

قواعد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
باید قواعد رو بدونین کامل دهم و یازدهم و دوازدهم به هم وصله ولی ترجمه دقیقا توی کتاب دوازدهمه

واسه قواعد یه جزوه خوب سراغ داری؟ چون من بشینم قواعد سه سال و با هم بخونم خیلی طول می‌کشه

قواعد

واسه قواعد باید چیکار کنم؟

واسه قواعد یه جزوه خوب سراغ داری؟ چون من بشینم قواعد سه سال و با هم بخونم خیلی طول می‌کشه

ن متاسفانه همون از روی کتاب بخون جزوه بیشتر وقت میگیره خودت بخونی زود تر متوجه میشی جزوه ها اکثرا ترکیبی هستن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

از کجا پیدا کنم ؟؟برای جمع بندی میخوام 

تلگرام هست دیروز رفتیم خونه عمه ام پسرش داشت نگاه میکرد تک جلسه بود فک کنم جزوه اش هم خودش نوشته بود بیشتر از ۵ صفحه نبود ولی عربی اون خیلی ضعیفه می‌گفت خیلی خوب یاد گرفتم مطمئنم بالای ۱۸ میشم 

ن متاسفانه همون از روی کتاب بخون جزوه بیشتر وقت میگیره خودت بخونی زود تر متوجه میشی جزوه ها اکثرا تر ...

باشه مرسی فقط قواعد با لغات سه سالو بخونم اوکیه دیگه؟