سلام
من 15 سالمه و در یک خانوده مذهبی زندگی می کنم و خیلی وقت بود میخواستم بیام اینجا و کمک بگیرم اما خب پشیون می شدم. فقط لطفا توهین یا مسخره نکنید فقط نظرتونو بهم بگید.
خانواده ی من مذهبی هستند و خب یک سری سختگیری ها دارن که من دیگه نمی کشم و اعصابم رو واقعا بهم میریزه. اولا بگم که من خودم هم حجاب دارم یعنی مانتوهام کوتاه نیستند و موهامم بیرون نیست و نماز و روزه هم میگیرم ولی خب با خیلی از عقاید پدر و مادرم هم کاملا مخالفم اما اون ها منو درک نمی کنند مثلا دوستام همیشه باهم بیرونن و خوش میگذرونن و خونه ی همدیگه میرن اما من اصلا اجازه ندارم حتی برای انجام یک پروژه جایی برم. من خودم ادمی نیستم که بخوام مثلا مثل دوستام هر روز بیرون باشم اما خب لاقل یه همچنین چیزی رو دیگه باید داشته باشم هر وقت هم میگم میگن بگو اونا بیان ولی خب نمیشه که همیشه......
از طرف دیگه من دوست دارم یک سری لباس ها که الان همه ی تینجری ها میپوشن بپوشم و خب منم دل دارم نمیشه که با لباسای بلند همیشه برم کلاس البته اینم بگم همه لباس هایی که دارم همه شیک و باکلاسن ولی خب خیلی خیلی خیلی زیاد حدااکثر تا یک وجب بالای زانومن و اکثر رو ی زانو . منم نمی خوام خیلی ازاد باشم اما خب دوست مثلا کتی که تا یک وجب پایین باسنه رو بپوشم اما حالا مامانم هیچی اما اگه بابام ببینه کلا نمیزاره برم بیرون. بنظرتون چه کار کنم؟ بخشید طولانی شد