2821
2789
عنوان

پرش یا ماز؟

929 بازدید | 7 پست

سلام دوستان متوسطه دوم رشته تجربی هستم

لطفا با نظرات و تجربه هاتون کمک کنید

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!

؟؟؟؟

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!

من خودم از هیچکدوم استفاده نمیکنم اما از اشناها بودن به جز کلاس حضوری ماز میرفتن الان پسر عموهام هردو رتبه زیر 50بودن تست طلایی ماز ازمون و کلا پک الماس گرفتن ولی ازهمش استفاده نکردن دبیرای معروفیم داره مثل معین کرمی و فرهمندنیا ولی من خودم تاملندم و خدایی خیلی راضیم پیشنهاد میکنم دبیرای تاملند کلاسینو هم ببینی من پسر عموهام کلاس حضوریم میرفتن در کنارش ماز اما تجربه پرش رو تو اشناها نداشتم نمیدونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درباره ازمونام من قلم چی و ماراتنم انا ماز قلم چی هرچند من خودم کلی ازمون تحلیل میکنم کلا مثلا امسال ریاضی گزینه 2 خوب کار کرده و تو هرکدومو ثبت نام کنی باید ازمونای دیگم بدی اما خدایی ماز پاسخنامه قوی داره

درباره ازمونام من قلم چی و ماراتنم انا ماز قلم چی هرچند من خودم کلی ازمون تحلیل میکنم کلا مثلا امسال ...

ممنون🙏

هیچکدوم 😁

چی خوبه ؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز