2777
2789
عنوان

دیروز ساعت7نیم یه تصمیم گرفتم

130 بازدید | 9 پست

دیروز ساعت 7نیم اینا بی خبر از خونه زدم بیرون رفتم رودخانه یه دل سیر گریه کردم میخواستم خودمو پرت کنم که یه زن نزاشت با دوست پسرم حرف زد منو اوردن خونه ولی خیلی پشیمونم که خودمو ننداختم

پشیمون باش که بخاطر مسائلی مثه دوس پسر اینجور حماقتا میزنه به سرت

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بمیری کسی ککش نمیگزه نهایت خیلییییی مهم باشی یکسال عزاداری میکنن بعد هر کی میره پی خودش زندگی کن ...

برام مهم نیست کسی گریه کنه یا ناراحت شه فقط میخوام خودمو خلاص کنم

نه مسائل دوست پسرم نبود به خاطر اون نبود

بزرگ شو دختر جون 

مثلن فکر میکنی با مردنت چی عوض میشه؟ 

همه میدونن خاک سرده دو سه ماهه اول اه و نالست بعدش جوری میری که انگار هیچکدقت نبودی... 

فقط تویی که با ارزوهات خاک میشی

ولی از وجود باارزشت خبر نداری.... و فکر به همچین کارهایی میکنی 

حتی اگه تو بدترین شرایط بودی حتی اگه داشتی زیر بار مشکلاتت له میشدی بازم نباید به خودکشی فکر کنی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
من ارزومه مردنه🙂

ولی اگه بدونی چه کارای بزرگی از دستت بر میاد زندگی کردن میشد ارزوت

2790
2778
2791
2779
2792