2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها خب تو  هم خونه رو میتونی بگیری هم طلاق با توجه به صورت جلسه پلیس بازم از وکیل بپرس فقط ازش ...

خونه رو که نمیدم صدساله چون تنها چیزی که دارم همینه که میخام توش زندگی کنم حتی اگه طلاق نده نمیدونم چجوری طلاق بگیرم پول وکیل ندارم ک 

منوکتک زد منم رفتم شکایت بعدچندروز گفتم برم خونم بشینم دیدم دروقفل کرده منم صورت جلسه پلیس کردم

خوب کردی

حق طلاق دستته چون هم زدت هم قفل درو عوض کرد

وقتیزنگ زدی پلیس، پلیس درجا رسید

میشه از جزئیاتش از ابنکه زنگ زدی تالحظه ایکه پلیس اومد بگی

میخوام بدونم

پلیس که اومد باشوهرت تماس گرفت؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خوب کردی حق طلاق دستته چون هم زدت هم قفل درو عوض کرد وقتیزنگ زدی پلیس، پلیس درجا رسید میشه ...

هیچی همین زد به سرم برم خونه خودم بشینم شاید اون بزه چون بچمم اذیت می‌کنه ولی اون قفل دروعوض کرد هرچی زنگ زدم بازنگردد زنگ زدم پلیس گفتم کلید میندازم دربازنمیشه اونم اومد گزارش کرد نه زنگ نزد شوهرم خونه بود بازنگردد ...همیچین آدمی که بیست روز بچشوندیده بنظرتون داره چه غلطی می‌کنه ?

بچه ها شوهرم خیلی پروس چندسال پیش خواستم حدابشم ازش که کلی گریه کرد چون همه مالشوتصرف کردم بعد دیگه گریه زاری کرد که خونه بابت  نصف مهریم شد الان دویست تا دیگه دارم حالا اون خونه یه واحد آپارتمانه ولی همش تواین مدتم دعوای اونوداشتیم که می‌گفت برش گردون طلاق بگیر 

هیچی همین زد به سرم برم خونه خودم بشینم شاید اون بزه چون بچمم اذیت می‌کنه ولی اون قفل دروعوض کرد هرچ ...

از کجامیدونی خونه بود!؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
که من نرم خونه دیگه چراعوض کرده پنج سال 

با کسی تو رابطه ست؟؟ چشه این آدم دیونس

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای