2777
2789
عنوان

خواستگار.....

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف نیست جانم به عمله  همه قبل ازدواج این هارا میگن گول حرف هارا نخور عزیزم

شاید باورتون نشه همچیش بینظیر عالیه

ولی قیافه 

حتی موقع میخواست به قول معروف عشق بازی این چرتا

اجازه گرفت ازم

ولی من اونموقع انگار تو جهنم بودم 

بهم‌میگه تو رو خوشبخترین ادم زمین میکنم

خوشبختی کاملا احساس درونیه !

واسه همینه یه عده تو فقر هم حس خوشبختی میکنن 

بنظرم تو ازدواجم مال وقتیه که طرف همجوره به دلت بشینه باهمه نقصاش 

ولی واسه شما اینطوری نیست پس خوشبختیم در گار نیست چون اصلا به تلاش طرف مقابل ربطی نداره.

شاید باورتون نشه همچیش بینظیر عالیه ولی قیافه  حتی موقع میخواست به قول معروف عشق بازی این چرت ...

اصلا نذار انجام بده چون وابستگی برای دو طرف میاره بگو الان تایم اشنایی نه اینکارا 

که اگه خواستی ردش هم کنی زیاد غمناک نباشه

ولی اسی کاش همون اول جواب مثبت نمیدادی

سلام عزیزم

درباره این که از قیافش خوشتون نمیاد و... حرف و نظری ندارم ولی

دوره شناخت صیغه محرمیت نمی خواد و صرفا برای شناخته نه بوس و بغل ... 

یعنی شما بدون این که کسی خبردار بشه فقط و فقط پدر و مادرتون مطلع هستند و شما در جلسات متعدد به شناخت روحیات هم می پردازید

درباره مسائل مختلف صحبت می کنید از آرزوها و خوایته هاتون میگید...اعتقادات و منش های سیاسی و دینی و..‌ تون را بیان می کنید و....

فقط همین

بعد از این جلسات شما به آشنایی نسبی از یکدیگر می رسید و اگر اوکی بودید محرمیت و عقد و...

نکته دوم این که مرجله و جلسه اول خواستگاری مخصوص آشنایی کلی و تصمیم گیری برای  ظاهره.. یعنی اگر در جلسه اول از نظر ظاهر طرف را نپسیدید نباید به جلسه دوم برسه 

کات میشه و با احترام و توجیه رابطه تموم میشه

شما که از ظاهر طرف خوشتون نیومده چرا ادامه دادید؟ و حتی اومدید با طرف محرم هم شدید و به بوس و بغل کشیده شده...

خب الان که اون طرف خیلی داغون میشه

گناه داره...

ببخشید البته 

عذر می خوام عزیزم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚