2777
2789
عنوان

خواستگار.....

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 71 پست
اصلا قیافه واقعا ملاک نیست شخصیت و ادب و طرف مهمه نه قیافش چون بخدا بعد6ماه اصلا قیافه طرف به چشمت ن ...

نه اشتباه نکن. اون قیافه خوب هست که بعد شش ماه عادی میشه. ولی قیافه ای که از اول و بعد چند ماه به دل ننشسته دیگه هیچوقت نمیشینه. 

مشاورت رو عوض کن 

نظر شخصی داده نه نظر حرفه ای شغل خودش رو 

درحالی که شما پول برای دریافت مشاوره دادین 

یعنی چی که میگه همچین فردی رو از دست نده !! 

اونم در حالی که شما از ظاهرش خوشت نمیاد !! 

اصلا توی ازدواج یکی از مهم ترین معیار ها دوست داشتن فرد هست اینکه از چهره ش خوشت بیاد !

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قیافه واقعا ملاک نیست شخصیت و ادب و طرف مهمه نه قیافش چون بخدا بعد6ماه اصلا قیافه طرف به چشمت ن ...

حرفتو اصلا قبول ندارم چون دارم زندگی میکنم این حرفو ،قیافه ای که به دلت نباشه هیچوقت عادی نمیشه

همسر منم خلبان جنگیه قیافه هم معمولی به این فکر کن که زیبا ترین هم باشه پیر میشه یه روزی زیاد رو ...

ببخشید عزیزم ماهی چند حقوقشونه منم همچین خواستکاری داشتم خیلی ناله میکرد میگفت بی پولم 😁

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نه اشتباه نکن. اون قیافه خوب هست که بعد شش ماه عادی میشه. ولی قیافه ای که از اول و بعد چند ماه به دل ...

من زود عقد کردم فک کردم قیافه عادی میشه،الان یه روانی شدم که نمیتونه طلاق بگیره،دخترا تورو خدا اشتباه منو تکرار نکنید

ببخشید عزیزم ماهی چند حقوقشونه منم همچین خواستکاری داشتم خیلی ناله میکرد میگفت بی پولم 😁

مبلغ که دقیق نمیدونم بگم ولی دروغ میگفته😁

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.