2777
2789
عنوان

پسر عموم😶😶😶

1039 بازدید | 33 پست

مامانم زنگ زده پسر عموم بهش گفته به عموت بگو دخترمو ((منو)) ازیت نکنه بزاره بیاد ببینمش ....چون مامان بابام طلاق گرفتن... 

پسر عموم هم سه ماه پیش منو از بابام خاستگاری کرد اما من هنوز جوابی ندادم.....

بعد من الان اومدم پیش مامانم 

بهم گفت زنگ زدم پسر عموت اینا رو بهش گفتم  بعد بهم گفت زن عمو من تورو بیشتر همه دوست دارم بیا باهم باشیم 😶😶 مامانم گفت گوشیو سرش قطع کردم شمارشم زدم رد تماس 

من بهم شک وارد شده... ی بلای سر خودم میارم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شتتت

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خدا رو شکر زودتر فهمیدی این پسره ب دردت نمیخوره

حتما خیریتی بوده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ترکیه اس 

بخدا قسم راست میگم 

حالم خیلی بده  من دیشب رسیدم پیش مامانم الان بهم گفت اینارو

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

منو از بابام سه ماه پیش خاستگاری کرد 

چون از نامزدم جدا شدم این اومد جلو

بعد اینارو به مامانم گفته بوددددددددددد دارم دیونه میشم

چرا بلا سر خودت بیاری؟؟؟ جواب رد بده  تمام

یعنی اینقدر منو خر فرض کرد 

چطور میخاست با من زندگی کنه وقتی به مامانم نظر داشت