2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست

اعتماد به نفس داشته باش منم اولین بار مث تو بودم ولی همه چی خوب پیش رفت درسته الان جدا شدیم ولی پسره خیلی خوب رفتار میکرد باهام بر عکس چیزی ک فک میکردم

خدایا شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خوب باشم آخه اگ یهو چیزی گف درمورد ظاهرم که بدم اومد باید چیکار کنم؟

عزیزم 

شما مشکل دقیقا فکر خودته نه ظاهر و اندامت 

بخدا کسایی رو دیدم که در عادی ترین ک معمولی ترین چهره و اندام 

حتی گاهی ضعیف تر از حد معمول 

با آدمایی اوکی شدن در حد عالی 

دست کم نگیر خودتو 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

اعتماد به نفس داشته باش منم اولین بار مث تو بودم ولی همه چی خوب پیش رفت درسته الان جدا شدیم ولی پسره ...

چه خوب که طوری رفتار کرده

بعضی وقتا آدما با یه جمله با یه رفتار کاری میکنن اعتماد ب نفست داغون شه

این ک من الان تو این وضعم برا تجربه خیانت کردن طرفم با دوست صمیمی خودمه

هرروز با خودم فکر میکنم حتما عیبی دارم ک اینطوری شد

عزیزم  شما مشکل دقیقا فکر خودته نه ظاهر و اندامت  بخدا کسایی رو دیدم که در عادی ترین ک م ...

میدونم مشکل از ذهنمه اما کنترلش خیلی برام سخته

انقد اعتماد ب نفسم اومده پایین که حتی نمیتونم راحت و خوب با کسی حرف بزنم

چه خوب که طوری رفتار کرده بعضی وقتا آدما با یه جمله با یه رفتار کاری میکنن اعتماد ب نفست داغون شه ...

ن عزیزم نگران نباش منم زیاد خوشگل نیستم و اصلا اعتماد به نفس ندارم ولی اگ پسر خوبی باشه باهات خوب رفتار میکنه این بسته به شخصیت ادماس ن خوشگلی یا زشتیت

خدایا شکرت   

هرکاری میکنی بکن فقط مثل اون اسی تو دیت اول نگیری لپشو بکشی ببوسیش😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

میدونم واقعا همینطوره ک میگی اما من یه تجربه تلخ داشتم بعد ازون اعتماد ب نفسم خیلیییییی اومد پای ...

خببب چه بهتر 

تجربه اشو هم داری 

اتفاقا از نظرم اگه بار بعدی این اتفاق بیوفته 

راحت تر کنار میای 

و نیازیم‌ نیست از اول شروع کنی

چون تو یبار این مسیرو رفتی 

خوشگله دلشم بخوادد دختر به این نازی و ماهی :)

ن عزیزم نگران نباش منم زیاد خوشگل نیستم و اصلا اعتماد به نفس ندارم ولی اگ پسر خوبی باشه باهات خوب رف ...

این جمله ت خیلی آرومم کرد واقعا

مرسی🥺🤍

مگه همه آدمایی که ما باهاشون خوب رفتار میکنیم خوشگلن؟!

از شخصیتمونه ک با آدما چطور رفتار کنیم

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعدمیگف چرا سرد شده😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃