2777
2789

واقعا ۵۰ درصد قطعی معدل خیلیی زیاده باید همه امتحانا رو خوب بدی خیلی استرس بده من خودم یازدهم دارم سکته میکنم از استرس صبح اینقدر حالم بد شد اقلا نتونستم بخوابم دوتا آرامبخش خوردم وای خیلی سخته واقعا

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از اول سال خونده باشن براشون  راحت هم هست تازه 

چون فقط باید مرور کنن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ولی میدونی چیه همه این تلاشا استرسا و سختیا خیلی خیلی آسون تر از حالتیه که از رشتت بدت بیاد هر روز باهاش عذاب بکشی🥲

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مرسی که ابراز همدردی کرده ولی بخدا انقدرام مهم نیست که دوتا ارامبخش بخوری

منکه دوازدهمم انقد استرس ندارم😐😐😐😐ارامشو حفظ کن توکلت به خدا باشه و تلاشتو بکن

اینده پر از چیزای غیرمنتظرست

ضد اظطراب خوردی ؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
کلا سیستم آموزشی خیلی قهوه ای شده همه رفتن دنبال کار

خیلی بد شده دقیقااا

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اتفاقا خیلی خوبه که فقط باید از اول سال بخونی اونایی که شب امتحانی هستن حذف میشن کسی که زحمت میکش ...

به نظر من حداقل برای شهرهای بزرگ خوب نیست

پسرعموی من یازدهمه میگه سوالای امتحان رو با دوستانش می خرن یا پول میدن به مراقب و کمک شون می کنه ( توی شهر کوچیکی هستن) 

توی ایران ارزشیابی بر اساس سوابق اشتباهه محضه چون عدالتی وجود نداره

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
2790
2778
2791
2779
2792