2777
2789
عنوان

کمک برای جهیزیه

193 بازدید | 14 پست

برای گرفتن پاسماوری جا ادویه ای جا حبوباتی موندم چطوری بگیرم که بعدا مرتب کردن و نظم دهی بهشون راحت باشه 

مثلا جا ادویه ای برای رو کابینت بگیرم یا همش توی کابینت باشه 

سبزی خشک و اینجور چیزارو تو جا ادویه ای بریزم یا طرف جدا براش بگیرم 

کلا ایده یا پیشنهادی اگر دارید بگید

و اینکه خودتون چطوری مرتب کردین اینارو

برای ادویه هاسرویس اورانوس بخر که همه چی داره،ویه سرویس پاسماوری بخر

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

زیاد برا اینا هزینه بیخودی نکن همه شم پلاستیکی شکل هم بگیر همممه رو یچسن تو کابینت آشپزخونه خلوت هیچی نباشه رو اپن و کابینت خیلی شیک تره اینجوری پولت و برا چیزا مهمتر بذار

من خودم گلم کود بیارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این پاسماوری ها گرفتم با سرویس اورانوس ولی پشیمونم از هر دوتاش گرفتم🥺الان ی شیشه هایی مده ک تازه اومده روش هم برچسب داره اسم ادویه هارو میزنی روش😍من عاشق اونام شاید اینارو فروختم از اونا خریدم داخل کابینت هم میزاری رو کابینت هم خلوت میشه برات 🥰

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

اینا می‌ره داخل کابینت کسی رو کابینت نمی‌ذاره یه شلف بگیر یه گوشه کابین برای وسایل  دمنوش و قهوه و اینا 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

عزیزم بهت پیسنهاد میکنم سرویس اورانوس نگیری من پشیمون شدم گرفتم طرف های شکل هم دد اندازه های متفاوت ...

اوم منم پشیمونم🥺🥶چکار کنیم بنظرت؟😂😁

اوم منم پشیمونم🥺🥶چکار کنیم بنظرت؟😂😁

والا من اورانوس صورتی دوست داشتم🤣 کلی گشتم اون و گرفتم ولی تعداد ظرف هاش کم بود مجبور شدم مدل دگ بگیرم کنار اون

چون مث هم نیستن انگار کابینتم منظم نیست

والا من اورانوس صورتی دوست داشتم🤣 کلی گشتم اون و گرفتم ولی تعداد ظرف هاش کم بود مجبور شدم مدل دگ بگ ...

وااای نباید میگرفتی🤦🏻‍♀من ک پشیمونم مث چی ولی حالا ک گرفتی مبارکت باشه عزیزم انشالله  با دل خوش استفاده کنی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی🤲🏻

مرسی دگ عادت کردم😁 یکم بگذره عوض کنیم

اره بابااا منم الان ۸ ماهه ازدواج کردم همش با خودم میگم بزارم دیوار بفروشمشون اون چیزی ک دلم میخاد بخرم😆😉ولی بازم میگم نکنه مامانم بیاد خونمون ببینه فروختم یوقتی ناراحت شه🥺