2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

177 بازدید | 43 پست

بچه ها یکی بود تو محل کار چند ماه بهم ابراز علاقه می کرد. به همه ام گفته بود دوستم داره. حالا یهو دیدم دو شبه بلاکم کرده. در حالی که دو روز قبلش خوب بود باهام. دیروز دیدمش و مثل همیشه باهام سلام احوال پرسی کرد. گفتم چرا بلاکم کردی. گفت من از اینجا رفتم و همه بچه ها رو بلاک کردم. خواستم بپرسم دیگه منو دوست نداری؟ غرورم اجازه نداد. واقعا یعنی چی. یعنی چون حس متقابلو ازم نگرفته بی خیال شده؟ مثلا من تا حالا نتونستم بهش بگم دوستت دارم و اینا. گیجم. از این رفتار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ایناس که عاشق میشه فرداش فارغ ، بیخیال!

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

چرا. خب خیلیی واسم سوال بود 

نباید خودتو کوچیک میکردی 

حتی اصلا نباید نشون میدادی که چکش کردی

مردا بفهمن یکی یذره دنبالشونه دیگه ول میکنن خودشونو

اگه میخواستت که بلاک نمی‌کرد

همون در حد کراش بوده روت حتما 

اصلااا دیگه پیگیر نشو ، خودتم ناراحت نشون نده ک فکر کنه خیلی دوستش داشتی ، کاملا عادی 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

کسی عاشق ات بشه بلاک نمیکنه دوستت داشته باشه بلاک ات نمیکنه گول نخورخرنشو🤣

تو تلگرام هست. تو واتساپ بلاک. پس چرا اینقد ابراز احساسات می کرد؟ ممکنه به خاطر اینکه حس متقابل ازم نگرفته بی خیال شده؟ چون من نگفتم دوستت دارم اصلا 

یعنی ممکنه بخاطر اینکه حس متقابل ازم نگرفته بی خیال شده باشه؟ 

نه عزیزم 

اتفاقا مردا وقتی زیاد حس متقابل نگیرن حریص تر میشن برای بدست اوردنت . مخصوصا اگه دوستتم داشته باشن ک ول کنت نمیشن

خودتو گول نزن ، خودتم کوچیک نکن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اگه واقعی دوست داشت خودش میومد جلو نه اینکه منتظر باشه تو هم بری بگی عه منم دوست دارما

خب چند ماه همیشه ابراز احساسات می کرد. همه ام می دونستن دوستم داره.