2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۳/۰۳/۰۴

429 بازدید | 17 پست

سلام

دختر گلم سه سال و نیمشه و از الان رو چاقی و خوراکی های مضر حساسه البته برای خودش نه فقط روی من و باباش 😅

اونم نه برای سلامتیمون صرفاً برای اینکه ما کمتر بخوریم 🤣

من و شوهرم اصلا اهل رژیم و اینا هم نیستیم چاقم نیستیم نمیدونم از کجا یاد گرفته 

دیروز چیپس گرفته بودیم همین شروع کردیم به خوردن 

دخترم رو به ما گفت واااااااااای چه خبرتونه چااق میشین نخورین خوب نیست 😋

یا بستنی میخوریم به من میگه میشه لطفا یه گاز از بستنی خودت بدی بعد من سربه سرش میزارم میگم خودتم از بستنیت به من بده میگه نه این شخصیه نمیشه🤪

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا حفظش کنه 

ممنون گلم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نذار به همین روال ادامه بده براش خوب نیست

از خوراکیهاش به ما میده مخصوصا به بچه ها 

ولی گاهی از این تزها هم میده

ای جااان  

خدا حفظش کنه  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
این خوب نیست یادش بده هرکس سهم خودشو باید بخوره

بهش یاد دادم ولی شخصی بودن رو فقط در مورد خودش به کار میگیره مال من و باباش موردی نداره سهیم میشه

ای جااان     خدا حفظش کنه    

عزمزمه 😍🥰

بچه ی من اصلا  از خوراکی هاش به خودمون نمی‌ده ،میگه برید برای خودتون سفارش بدید

گاهی به ماهم میده ولی به بچه های مهدش همیشه تعارف میکنه قربونش برم

بچه ها رو خیلی دوست داره و براشون مادری میکنه😅

بچه ی من اصلا  از خوراکی هاش به خودمون نمی‌ده ،میگه برید برای خودتون سفارش بدید

پسر من باباش بهش پول میده جمشون میکنه هفته پیش بهش گفتم از پولات بهم میدی گفت نه

جالبه اصلا خرجشون نمیکنه

میترسم بچه ام خسیس بار بیاد😂

بچه ها شیرینی زندگی ان واقعا.منم پسرم سه سالش نشده هنوز. حرفایی میزنه که دلم میخواد بخورمش.خدا همه بچه هارو درپناه خودش نگه داره و به هرکسی که منتظره بچه سالم و شیرین بده♥️