2789
عنوان

بیاین یه لحظه

39 بازدید | 4 پست

بچه ها یکی بود تو محل کار چند ماه بهم ابراز علاقه می کرد. به همه ام گفته بود دوستم داره. حالا یهو دیدم دو شبه بلاکم کرده. در حالی که دو روز قبلش خوب بود باهام. دیروز دیدمش و مثل همیشه باهام سلام احوال پرسی کرد. گفتم چرا بلاکم کردی. گفت من از اینجا رفتم و همه بچه ها رو بلاک کردم. خواستم بپرسم دیگه منو دوست نداری؟ غرورم اجازه نداد. واقعا یعنی چی. یعنی چون حس متقابلو ازم نگرفته بی خیال شده؟ مثلا من تا حالا نتونستم بهش بگم دوستت دارم و اینا. گیجم. از این رفتار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بد بود رفتارش ب نظرم هیچ عکس العملی نشون نده  میدونم سخته ولی اگربخوادت میاد سمتت بعدا

نمی دونی چقد ذهنم مشغوله. حس می کنم مقصرم. حس می کنم چی شد شاید ازم زده شده. یعنی دوستم نداره؟ تو تلگرام پیامش دادم از رفتنت ناراحتم و اینا. فقط لایک قلب کرد. مگه دوست داشتن تاریخ انقضا داره؟