2777
2789
عنوان

سی سالگی

1557 بازدید | 147 پست

ما دلتنگ روزهایی شدیم...❤️‍🩹🙁

که دیگر در خواب هم نخواهیم دید

چه چیزی تو عمق چشاته که من

یک نگاه تورو به یه دنیا نمیدم

که بعد از تماشای چشمای تو♪♪♫♫♪♪♯

از زمین و زمان عاشقانه بریدم

تو با کل رویای من اومدی

تا تو سی سالگی باورم زیرو رو شه

که زیباترین خط شعرای من♪♪♫♫♪♪♯

از تماشای چشم تو هر شب شروع شه

اومدی تا بره فصل دیوونگی

شدی آرامش کل این زندگی

با تو هر ثانیه عاشقانه‌ست برام

آرزوهامو از کی به جز تو بخوام♪♪♫♫♪♪♯

دلم از تماشای چشمای تو♪♪♫♫♪♪♯

یه حسی مثه پر گرفتن گرفت

چشای تو تا پیش چشم منه

مگه میشه این حالو از من گرفت

تمامه وجودم رو هر ثانیه♪♪♫♫♪♪♯

تو دریای فکر تو حل میکنم

نگاه کن واسه اینکه تو با منی

چجوری خدا رو بغل میکنم

اومدی تا بره فصل دیوونگی

شدی آرامش کل این زندگی♪♪♫♫♪♪♯

با تو هر ثانیه عاشقانه‌ست برام

آرزوهامو از کی به جز تو بخوام

https://irsv.upmusics.com/Downloads/Musics/Ehsan%20Khajeh%20Amiri%20-%2030%20Salegi%20(128).mp3

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کی گفت سخته الان😂

نمیدونم کلا حسی که از دوجنله اولتون گرفتم انگار دنیا به اخر رسیده😅😂من فقط واسه دبیرستان دلم تنگه از ۱۸ سالگی ورود به دانشگاه هیچی برام خاطره انگیز نبوده چون عین چی درس خوندم و کار کردم😅😁

این همه درس خوندی که با دو جمله آدما رو قضاوت کنی 😂جالبه😅

قضاوت کار من نیست وگرنه حقوق میخوندم😁گفتم احساسی که گرفتم و این حیطه با قضاوت زمین اسمون فرق داره هرچیزیو به قضاوت نچسبون برادره گرامی 😅فقط حس بود اخرشم گفتم به نظرم یعنی عمومیت و شمولیت نداره صحبتم

فرق داره بنظرم  احساس میکنی بعد ۳۰ خیلی زود‌تر میگذره

من نزدیک ۴۰ هستم، برام فرق چندانی نداره، از نظر احساسی و ... عالیه و مثل همون ۲۳ سالگی اینا، بیشتر به روحیه بستگی داره تا سن

آره، درسته زودتر میگذره، یهو میبینم یه هفته از ماه جدید گذشته و هنوز تقویمم ورق نخورده 😅

خدا رو چه دیدی

ایشااله که کودک درون همیشه فعال باشه 😂 قبل ۳۰ اصلا درگیر سن نبودم ولی الان احساس خیییلی زود میگذره

ان شالله ساعت گذر زمان افکار زندگیتون کندتر و شاد بگذره ،دقت کردید گاهی ادما دردو غم داشته باشن زمان خیلی دیر میگذره و اگه شادباشن انگار گذرزمان زودتره،پس به حس و حال ادمها هم بستگی داره شادو دیربراتون بگذره😅