2777
2789
عنوان

خستم

78 بازدید | 8 پست

جوونیم داره میره ۳۱ سالمه مجردم پدرم مریضی سخت گرفته مادرم مثل چی ازم کار میکشه و همش غر میزنه حس میکنم فقط بچه آورده واسه حمالی کردن آینده من برا هیچکدومشون مهم نبود از یطرفم کلی بهم فشار میاره کارمند بشم کلی درس خوندم و تلاش کردم آزمون دادم بیفایده بوده

عزیزدلم❤️🫂 از خدا میخوام هرچه سریعتر پدرتونو شفا بده و انشالله زود حالشون خوب بشه

غصه نخور زندگی همیشه یجور نمیمونه 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌گم خوبه که همش کار کنی ولی باور کنید ما مادراهم آدمیم خسته میشیم کم میارم اگه از دخترمون کمک نخواهیم از کی کمک بخواهیم .

الان پدرت مریضه که آن شاالله زود شفا پیدا کنه اگه شما به مادرت کمک نکنی پس کی کمک کنه یکم درکش کن .

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
چرا کسی منو درک نمیکنه😔

الهی فدات شم 

شما هم بشین با مادرت حرف بزن به هر حال اون مادرانه قطعا تا جایی که از دستش بر بیاد واست دریغ نمیکنه .سعی کن بهش نزدیک شی تا بفهمه مشکلت چیه .

من که دخترم حاضر نیست باهام حرف بزنه دارم از دستش دق میکنم

الهی فدات شم  شما هم بشین با مادرت حرف بزن به هر حال اون مادرانه قطعا تا جایی که از دستش بر بی ...

خدانکنه...

خیلی حرف زدم بیفایده بوده اینجوری که من فهمیدم فقط خودش مهمه و نگران خودشه که آیندش چی بشه بفکر کسی نیس

خدانکنه... خیلی حرف زدم بیفایده بوده اینجوری که من فهمیدم فقط خودش مهمه و نگران خودشه که آیندش چی ب ...

عجب چه بد 

به هر حال هر آدمی خصوصیات اخلاقی خودش رو داره 

امیدوارم درست بشه .یا اینکه شما با شروع زندگی جدید خوشبخت بشی