2777
2789

امروز فهمیدم تشک تختم نجس شده. تشک رو هم نمیشه شست که. تو این مدت خیلی روتختی شستم. البته انداختم ماشین لباسشویی. نمیدونم اینطوری پاک میشه یا نه ولی مجبورم چون خودم نمیتونم ملافه و روتختی به اون بزرگی رو با دست بشورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما باید محافظ تشک بگیری . یه روکش هست که حالت ضد آب داره میکشی روی خوشخواب دیگه تشکت تمیز می مونه . هروقت لازم بشه کاور رو درمیاری میشوری

خوب یه مارک دیگه پوشک رو امتحان کن

هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .

من برای پسرم کاملا از مای بیبی استفاده کردم

بعدش هم برای دخترم استفاده کردم ولی چند ماه پیش بنظرم میومد که کیفیتش تغییر کرده و تا میبستم پای دخترم زخم میشد شدید دیگه عوضش کردم

بنظر من کیفیتش اومده پایین قبلا من خیلی راضی بودم

منم با 4+ این مشکل رو داشتم

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

وای مولفیکسم سری جدیدش اینجوری شده افتضااااح

من ک پریما گرفتم تفاوتشم با مولفیکس 5 تومنه تازه 4 تا بیشتر توش هس

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

منم برای دخترم چند بار مای بی بی گرفتم به نظرم زود به زود باید عوض میکردم انگار بچه همش خیس بود. از مولفیکس راضی بودم جذبش خوب بود بستنش راحت تر بود نازک ترم بود به پای بچه فشار نمیورد. البته شنیدم بعضی مامانا ازش راضی نبودن

جدی؟ من به حساب قدیم رفتم یه بسته بزرگ مولفیکس گرفتم.. 

اره بخدا

هم ضخیم تر شده هم زود, شل میشه میاد پایین 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
پالمر چطوره؟ پریما بهتره؟

من ک خیلی راضیم انقد نازکه انگار شورت پا بچه س 

پریما ترک من میگیرم