2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایید

265 بازدید | 16 پست

من تازه 3 ماهه اومدم سر زندگیم تازه عروسم 

ی موضوعی خیلی ناراحتم میکنه 

اینکه شبا با همسرم کنار هم می خواییم بخوابیم همسرم کلا تو گوشیه و بعذ گوشی می خوابه 

تو گوشی یا فیلم نگاه میکنه یا بازی میکنه 

اصلا با من حرف نمی زنه شبا که کنار همیم مگه من چیزی بگم اون فقط تایید کنه 

نه حرف میزنه نه رابطه میخواد هيچ کدوم واقعا ناراحتم 

به نظرتون این طبیعیه ؟؟

شوهر شما چطوره؟ 

بابا ۶ ماه اول فقط باید از در و دیوار جمعتون کنن

ینی چی اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم😘

همین اوا زندگی سر وقت مناسب باهاش حرف بزن.از علاقه هات بگو.بگو دوست داری باهم حرف بزنید و این ت رو خوشحال میکنه.بگو دلم میخواد کنار هم حرف بزنیم عاشقانه داشته باشیم سربه سرم بزاری و....

بگو ناراحت میشم و دلم میگیره سرت تو گوشیه همش

سلام عزیز دلم😘 همین اوا زندگی سر وقت مناسب باهاش حرف بزن.از علاقه هات بگو.بگو دوست داری باهم حرف ب ...

بهش میگم حداقل با من حرف بزن میگه تو این یک شب چی بگم 

میگم رابطه..  میگه امروز وافعا خسته شدم 

نفهمیدم چی گفتی  اما خیلی ناراحتم

میگم ۶ ماه اول اوضاع خیلی صمیمی برگزار میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میگم ۶ ماه اول اوضاع خیلی صمیمی برگزار میشه

شانس من اینجور نیست 

یعنی. اصلا رابطه ج... نمیخواد،، شاید هفته ای ی بار اونم به خاطر من داشته باشیم 😕 و اینکه ی سره تو گوشیه خیلی عصبیم میکنه 

شانس من اینجور نیست  یعنی. اصلا رابطه ج... نمیخواد،، شاید هفته ای ی بار اونم به خاطر من داشته ...

گوشیشو ازت پنهون نمیکنه؟

بهش میگم حداقل با من حرف بزن میگه تو این یک شب چی بگم  میگم رابطه..  میگه امروز وافعا خست ...

بگو از اینکه ناراحت میشی بهش بگو.یگو دلم میگیره اینطوری.بزار بدونه ناراحت میشی چیزیو پنهون نکن