2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار ۴۰ روز بقره تو‌خونه پخش شه . همون روزای اول اثر میکنه ولی برای محکم کاری تا ۴۰ روز ادامه بده فوق العادست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره بلدم. از یک استاد گرفتم. ولی به شرطی که دائم نماز باشی. 

بگو تو رو خدا من دائم النمازم ولی جادو تو زندگیمه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
بگو منم استفاده کنم 

سوره های ناس .فلق .توحید(قل هوالله احد) هرکدام ۳ بار     ایة الکرسی ۱ بار.  فاتحه ۷ بار   ۵  ایه اول بقره.    ایه  ۱۰۲ تا ۱۰۵ بقره  ۲ ایه اخربقره .سوره جن وبروج

اعوذبکلمات الله التامات من شرماخلق  بسم الله الذی لایضرمع اسمه شیئ فی الارض ولا فی السماء وهوالسمیع العلیم براب بخوانید وبنوشید ومقداری برخودتون بپاشید وبه چهارگوشه اتاقها بپاشید ودرحین پاشیدن سوره فلق خونده بشه وباید فردی دائم نمازاین کاروبکنه کسی که همیشه نماز بخونه وموحد باشه 

طریقه خوردن اب اذکار میتوانید مقدار چندقاشق یا نصف لیوان را درهر روز بخورید و داخل پارچ آب بریزید ویاداخل غذا بریزید 

وطریقه پاشیدن هم هردو سه روز یک بار یا هفته ای یک بار چهار طرف خانه و اتاق وحیاط وروی خودتون بااب پاش بپاشید 

نماز باطل سحر هم بخون. زیارت عاشورا

قبل خواب ۳ بار توحید و ۳ بار ناس ۳ بار فلق ۳ بار ایت الکرسی تا علی الظیم

بزار ۴۰ روز بقره تو‌خونه پخش شه . همون روزای اول اثر میکنه ولی برای محکم کاری تا ۴۰ روز ادامه بده فو ...

عزیزم این دستور برای باطل کردن خودمه  من   برای کس دیگری میخام که  پیشم نیست 

سرگه به گوشه های خانه بریزید 

تو خونه گلاب اسپری کن .۴۵ روزه سوره بقره بذار پخش بشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فرق نداره از کجای سوره؟ 

سوره بقره کامل .تند خوانی شو دانلود کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹