2777
2789

قرص جوشان منیزیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درمانی نداره والا من اینقد حالم بده فقط و فقط دلم بغل میخاد

باور کن من ی وضعیم ک اگر صبر شوهرم نبود هر ماه طلاق میگرفتم. و بعد تموم شدن دوره پشیمان مجدد باهاش ازدواج میکردم

خیلییییی بده خیلییییی من حالت تهوع و سردرد ( که از هزارتا میگرن) بدترههه و سرگیجه پدرمو در میاره&n ...

همه این مشکلات جسمی به کنار وضعیت شدیدا ناپایدار اعصاب منو دیوونه کرده

همه این مشکلات جسمی به کنار وضعیت شدیدا ناپایدار اعصاب منو دیوونه کرده

ببین من مجردم بالاخره یه جوری با خودم کنار میام 

ولی نزار شوهرت سرد بشه ازت یا اونم خسته بشه و خدایی نکرده یه مشکل بزرگتر درست بشه 

همین الان ب ذهنم رسید برو روانپزشک بهت قرص بده مثلا سرترالین اعصابت اروم بشه 

پی ام اس و پریودی و اینا هم ب خدا اروم نیشه 

عوارض هم قرص های افسردگی و این جور چیزا ندارن من دوسال ب خاطر یه موضوعی خودم تحت نظر پزشک خوب شدم قطع کردم 

زیاد بهش پر و بال نده  و توی ذهنت پررنگش نکن عزیزم   دم نوش  های آرام بخش خیلی عالیه      سردی جات  هم نزدیک دوره مصرف نکن   و به جاش خوراکی های با طبع گرم بخور   مثل خرما توت  شیره ارده  گوشت کبابی

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!