2777
2789
عنوان

شیرازیایه خوشگل 🥰

77 بازدید | 10 پست

یه پاساژ که لباس مجلسی داشته باشه قیمتاش هم مناسب باشع بگین بهم یا پیجی چیزی دارین که اورال مجلسی خوشگل داشته باشه معرفی کنید

بنظرتون اورال به سایز۵۰باقد۱۶۴خوبه بهم میاد؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی پس برای مراسم نامزدی بچه برادرشوهرم چی مناسبه بپوشم مراسم خیلی بزرگی نیست

مجلسی ساده همون خیابون طالقانی زیاد هست بعضی هاش خیلی شیک بودن من چند هفته قبل رفتم قیمتش هم خوب بود ولی خیابون سمیه مغازه اوتانا هم ساده های خیلی یکی داشت 

برو اول زرگری بعد دو تا تکتاز و خیابون سمیه بعد هم طالقانی به خصوص اون دو طبقه که پله میخوره می‌ره ...

یعنی کل مغازه های شیراز و میدونی ماشالله تو تلپیک قبلی یه جا همه رو گفتی من اسکرین گرفتم برا وقتی اومدم شیراز 

یعنی کل مغازه های شیراز و میدونی ماشالله تو تلپیک قبلی یه جا همه رو گفتی من اسکرین گرفتم برا وقتی او ...

آره. با این که شیرازی نیستم اهل شیراز گردیم. تمااااام سوراخ سنبه های دیدنی روصد بار با بچه هام رفتم. از هر فرصتی برای گردش استفاده می کنم. تو هم یه شوهر حال به هم زن و بد سفر مثل من، ولی دست و دلباز داشتی، مجبور بودی همون شهر خودت مسافرت بسازی  

آره. با این که شیرازی نیستم اهل شیراز گردیم. تمااااام سوراخ سنبه های دیدنی روصد بار با بچه هام رفتم. ...

خیلی هم خوب آدم باید از فرصت استفاده کنه خوبه که خودت میری د شوهر منم‌‌ جالبه دست و دلباز ولی بدسفر کلا اهل سفر هم تیست من شیراز خونه داریم ولی خوب گاهی وقت ها میایم