2777
2789

من همیشه بیرون دامن یا پیرهن می پوشم. خیلی خوب و راحته و مناسب فصل هم هست. خیلی خنک و راحته

البته به شرط اینکه زیرش چیزی نپوشی! اگه بخوای زیرش ساپورت و جوراب شلواری و شلوار و اینا بپوشی به درد نمی خوره همون شلوار بهتره!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه به نظرم،ساحلی مناسب خونه هست،اگر هم میپوشی یه لگ زیرش پات کن

عزیزم نظرت محترمه برام.

ولی چه نیازی هست؟ نهایتاً آدم یه جوراب ساق بلند میپوشه دیگه! همین! لگ و ساپورت زیر ساحلی واقعاً طاقت فرساست!! خوب آدم همون لگو با مانتو می پوشه!

به نظرم ساحلی و اینا فلسفه اختراعش با پوشیدن چیزی زیرش منافات داره!!

عزیزم نظرت محترمه برام. ولی چه نیازی هست؟ نهایتاً آدم یه جوراب ساق بلند میپوشه دیگه! همین! لگ و ساپ ...

چطور میگید چه نیازی هست؟

ایشون دختر بچه ۲ ساله نیستند که یه ساحلی نازک تنشون کنند و از زیر هم هیچی نپوشن،شرط حیا اینو میگه،در حالیکه همون دختر بچه ۲ ساله هم باید از زیر پیراهنش چیزی تنش کرد.

جامعه فقط برای دو نفر نیست،بعضا من دیدم طرف ساحلی پوشیده و ۱۰ سانت از قوزک پاش بالاتر و هیچی هم زیرش نپوشیده،اون حیا داره؟هر مکانی لباس مخصوص خودش رو داره.نمیشه با لباسی که تو خونه میگردیم همونجور هم بیایم وسط خیابون به اسم راحتی.

عزیزم نظرت محترمه برام. ولی چه نیازی هست؟ نهایتاً آدم یه جوراب ساق بلند میپوشه دیگه! همین! لگ و ساپ ...

همون لگ هم جای پوشیدنش تو خیابون نیست.

هرچقدر متشخص تر و متمدن تر،پوشش بیشتر و کاملتر.

چطور میگید چه نیازی هست؟ ایشون دختر بچه ۲ ساله نیستند که یه ساحلی نازک تنشون کنند و از زیر هم هیچی ...

نه من منظورم ساحلی نازک نبود، پای لخت هم نبود! منظورم ساحلی غیر نازک با جوراب بود. طوری که اصلاً کسی نفهمه چیزی زیرش هست یا نیست! نه اینکه بفهمه نیست!

چطور میگید چه نیازی هست؟ ایشون دختر بچه ۲ ساله نیستند که یه ساحلی نازک تنشون کنند و از زیر هم هیچی ...

بعدم انقدر متأسفانه وضعیت پوشش بهم ریخته که...

ولی منظورتو فهمیدم و باهاش کم و بیش موافقم

نه من منظورم ساحلی نازک نبود، پای لخت هم نبود! منظورم ساحلی غیر نازک با جوراب بود. طوری که اصلاً کسی ...

همیشه این احتمالو بدید که مثلا خدایی نکرده خدایی نکرده رفتی بیرون یه اتفاقی افتاد،مثلا از جایی بیفتی یا هر اتفاق مشابهی،اونوقت آدم همه چیش معلوم میشه.

بعضا دیدم که خانومه لباسی پوشیده که اصلا مناسب بیرون نیست،بعد برای استتار یه چادر ام انداخته سرش،حالا زد و یه اتفاقی افتاد تو خیابون،باید جوری باشه که آدم خجالت نکشه؟

ببخشید طولانی شد حرفام🌱

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوری شد

mari_j | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز