2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده 😪😭

95 بازدید | 6 پست

خوشبحالتون اگ الان کنار کسی هستید ک دوسش دارید 

من ک باهاش تو یه محل زندگی میکنم ولی نمیتونیم کنار هم باشیم هنوز بعم نرسیدیم 😪😭

خیلی دوسش دارم یعنی میشه یه روز همه چی درست شه و بهم برسیم 😭آرزومه تو کت و شلوار دومادی ببینمش بنظرم خیلی قشنگ میشه َ😭 میشه دعا کنید بهش برسم زودتر 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

الهی بگردم انشالله بحق فاطمه زهرا خدا همه عاشقارو بهم برسونه شما هم تو اونا عزیزم ، تلاش کن واسه عشقت حفظش کن از دوست داشتن طرف مقابلت مطمئن شو ، اگه نیتت خالص و پاک باشه خدا برات همه چیو قشنگ میچینه مطمئن باش 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم انشالله بحق فاطمه زهرا خدا همه عاشقارو بهم برسونه شما هم تو اونا عزیزم ، تلاش کن واسه عشق ...

ممنونم عزیزم خیلی تلاش کردم براش خیلی زیاد 

فقط میخوام بهم برسیم همین 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

ممنونم عزیزم خیلی تلاش کردم براش خیلی زیاد  فقط میخوام بهم برسیم همین

اونم برات تلاش میکنه ؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

آره زیاد 

برات دعا میکنم ، انشالله یروز بیای و خبر خوب بدی 😍😍😍