2777
2789

همه نون ها رو خورده ، برنج درست کرده بودم با خورش آلو اونم تا ته خورده بود !

گفتم رفتی نونوایی یه دونه نون گرفتی اونم خودت نشستی خوردی 

من از اون غذا یکم نخورده بودم نباید برام میذاشتی؟؟

میگه فکر کردم رژیم فستینگی شام نمیخوری دیگه

گفتم چه ربطی داره خونه بدون نون باشه

چه ربطی داره از غذا یه ذره واسم نذاری ! خب امشب هم نمیخوردم فردا که سهمم میشد

انقد لجم گرفت !

گشنم هم شده بود خون جلوی چشامو گرفته بود 

لباساش رو پرت کردم وسط اتاق

اونم رفت تو سالن جاشو جدا کرده و قهر کرد خوابید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهدکودک گلها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکم کته درست میکردی با ماست میخوردی 

برو بغلش کن آشتی کنید 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ای بابا اگه ارد داری سریع یه چنتا کیک قاشقی درست کن بخور یه رب بیشترم طول نمیده اگرم رژیم هستین شیرینیشو خیلی کم بریز عزیزم تا مث نون باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببخشید نمیدونم چرا خنده م گرفت😂🤣

وای اگه شوهرم قهر کردناش این شکلی نباشه چی😂😂😂 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم