2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاین🥲 دعوا شوهر:

209 بازدید | 9 پست

من خیلی همسرمو دوست دارم باهمم دوست بودیم بهم رسیدیم کاش نمیرسیدم.

همسرم چندین بار بهم خیانت کرد هی بخشیدمش فقط بخاطر مامانم🖤😔 خانوما امروز من ب همسذم گفتم شارژ ندارم بده ب مامانم زنگ بزنم این گوشیشو از من پنهون کرد گفت دارم میرم دستشوی من شک کردم بهش گفتم خب بده بعد رو لج کرد باهام منم گفتم باید بدی بعد گوشیشو پرت کرد من بردم اتاق ک زنگ بزنم بدو بدو امد ی پیام امد ب گوشیش گوشیو از من گرفت اسم اون مخاطب ک خوندم همسایه مون بود همچین گرفت دستم درد کرد منم گفتم بده گرفت پیام پاک کرد داد بهظ گفتم این کیه گفت پسر همسایه س گفتم میخام شماره شو ببینم خاستم شماره شو ببینم گرفت از گلوم پرتم کرد زمین پشتم خورد ب ستون جوری ک ی لحظه نفسم بالا نیومد اون لحظه ک من حالم بد شد گوشیشو پرت کرد ت دیوار شکست من ک حالم بد بود گفتم باید منو ببری خونه مامانم اینا گفت من زنگ میزنم به خطته ولی پسر همسایه س زنگ زد همون پسر همسایه بود ولی خانوما اگ ت اون پیاما چیزی نبود چرا باید پاک میکرد چرا منو بخاطر اون اونجوری پرتم کرد زمین بخدا الان کمرم داره میشکنه توراهه بیمارستانم از اونجام میرم خونه مامانم اینا بگین چیکار کنم من بخاطر مامانم ممکنه باز برگردم سر خونه زندگیمم😭😭😭😔🖤

مامانت چه اصراری داره دقیقا....؟؟؟

اون پیام یچی بوده ک این داغ کرده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط بخاطر مادرم این زندگیو تحمل کردم اگ‌ بدونه عذاب میکشم نمیزاره میگه طلاق بگیر نمیخام قصه ...

من اطلاعی از موقعیتت ندارم ولی اگه یه درصد جونت برات مهم بود فورا جدا می‌شدی پس لطفاً بقیه رو بهونه نکن خودت نمیخوای

زن عموی منم دقیقا سر همین قضیه ها طلاق گرفت، اوایل زندگی دست به زن داشت عموم، طلاق نگرفت که نگرفت گفت درست میشه، وقتی گرفت که سه تا بچه آورد، بعدشم که دید خیانت میکنه.

الان رااحت رفته تو آرایشگاه کار میکنه، تازه میخواد بره ادامه تحصیلم بده. 

اگه بچه ندارین کاروتموم کن، نزار پای بچه وسط باز شه یه نفر اون وسط بدبخت شه.