2777
2789
عنوان

لیزر مو

122 بازدید | 11 پست

دوستان میخوام برم لیزر 

یه جا هست ۱ میلیون فول بادی 

یه جام هست ۵۰۰ تومن فول بادی 

کسی هستش که با لیزر های ارزون نتیجه گرفته باشه ؟؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

چ دسگاهی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت ها با توجه ب دستگاه ها هست منم تازه همین ی تومنی رفتم فعلا تجربه ای ندارم تا ببینم چی میشه با توجه ب رنگ پوستت انتخاب کن 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

ربطی به قیمت نداره بستگی به دستگاه داره باید ببینی دستگاهشون چیه

ی میلیونیه دستگاهش الکساندرایت کندلا ۲۰۲۲ هست 

ولی ۵۰۰ تومنیه رو نمیدونم فقط میخواستم ببینم کسی هست که با این قیمت نتیجه گرفته باشه 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
اون یک میلیونیه الکساندرایت کندلا هست  ولی ۵۰۰ تومنه رو نمیدونم

کندلاروخیلی تعریفشوشنیدم اماخودم نرفتم تیتانیوم افتضاحه ولی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

من سوپرانوتیتانیوم رفتم جلسه ای 450امانتیجه نداد8جلسه کاملم رفتم الان دکامیرم ببینم چجوریه اینم ماهی 1تومنه امابازم میگن ضیفه