2777
2789
عنوان

به وقت ۳/۳/ ۱۴۰۳ 😍🥰💙🌈🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6518 بازدید | 106 پست

من سعی میکنم عاشق خودم باشم...و ب آدمها ب اندازه ای ک بهم بها و احترام میذارن احترام بذارم حتی همسرم....قبلا خیللللی از خودگذشتگی میکردم خیلی آسیب دیدم...الان دیگه برای دل خودم شادم بدون وابستگی ب کسی...مثلا دیروز۳/۳/۳من خودمو دعوت کردم ب صرف چایی و شیرینی و...کلی هم خوش گذشت🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ایلدا جان خوبی عزیزم؟

در جواب سوالت بله شده ولی مدتش کوتاه بود و دوباره برگشتم به شرایط قبل‌.

فکر کنم به قول یک دوستی میگفت دچار (بحران شروع زندگی مشترک) شدی. اگر دوست داشتی بگو چه رفتاری باعث شده این حس بیاد سراغت بهش فکر کردی تا حالا؟

من توی تاپیکهای جدیدی که میزدی حس کردم دیگه آدم قبل نیستی بیشتر حس میکنم خودت خیلی تغییر کردی و دیگه مثل سابق نیستی توی خصوصی بهت یکی دو تا پیام هم دادم نگران بودم حقیقت. درخت عشق رسیدگی میخواد بهش نرسی پژمرده میشه چه از سمت شما باشه چه طرف مقابل. 

سلام عزیزم خوبی ؟

من  تو بیشتر سرچ هایی که راجب سابلیمینال داشتم نظرای تورو می‌دیدم 

من ۲سال گوش کردم و الان بشدت ذهنم اشفته شده نشخوار ذهنی گرفتم 

تو که زیاد گوش میدادی الان حالت خوبه دچار علائم بدی نشدی ؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

منم اینو تجربه کردم بله

ببین برای من اینجوری بود که  اتفاقایی افتاد که انتظارشو نداشتم دلم شکست یه مدت تو بُهت بودم و نفهمیدم چی شد که دیگه اون حس علاقه م پرید ارتباط داریم ولی رابطه عاشقانه نیست دیگه

اره من  واقعا عاشق همسرم بودم اما با یسری رفتارهاش خودشو ازچششمم انداخته ودیگه مثل سابق دوستش ن ...

متاسفانه انگار من هم دچار این حس شدم 

انگار بعد از گذشت اون اتفاق هاهم دلم صاف نشدن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بله منم تجربه کردم☹️

متاسفم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم اینو تجربه کردم بله ببین برای من اینجوری بود که  اتفاقایی افتاد که انتظارشو نداشتم دلم شکس ...

متاسفانه برای منم همین اتفاق افتاده

سلام عزیزم خوبی ؟ من  تو بیشتر سرچ هایی که راجب سابلیمینال داشتم نظرای تورو می‌دیدم  من ...

سلام قشنگم متشکرم شما خوبی 

نه من مشکلی نداشتم

سلام ایلدا جان خوبی عزیزم؟ در جواب سوالت بله شده ولی مدتش کوتاه بود و دوباره برگشتم به شرایط قبل‌. ...

سلام عزیزم متشکرم شما خوبی؟ 

نمیدونم اما احساس میکنم دیگه مثل سابق امیر رو نمیخوام ، بااینکه نگرانم مبادا تاپیک هارو چک کنه ولی بنظرم نیازه به شمایی که همیشه دلسوزانه راهنمایی ام کردین ، بگم. 

دیگه از کنارش بودن آرامش نمیگیرم دیگه اولویتم نیست ترجیح میدم همیشه سرکار باشه روزهایی که مرخصی میگیره روز های عذابمه نمیتونم تحمل کنم ناخواسته حس بدی ازش میگیرم ... دلم میخواد شب ها تنها بخوابم خیلی وقت ها به سرم میزنه جامو جدا کنم . 

ببخشید اینو میگم شمارو غریبه نمیدونم چیزی پنهان ندارم اما حتی رابطه ی جنسی هم برام فرقی با تجاوز نداره از اینکه لمسم میکنه گریه ام میگیره چندین بار حین رابطه گریه کردم و یکساعت تو حموم خودمو حبس کردم تا باهاش چشم تو چشم نشم... 

دیگه منتظرش نمیمونم باهم غذا بخوریم دیگه براش صبحانه حاضر نمیکنم ببره سرکار و گرسنه نره، دیگه برام مهم نیست تمیز و اتو کرده باشه وضعش ، حتی گاهی از دیدنش حالم بد میشه 🥲

من باورم نمیشه این مردیه که جونم بهش بسته بود و الان هیچ اهمیتی برام نداره حتی مریض شده بود من کار سنگین رو بهونه کردم تا پیشش نباشم 🥲 عذاب وجدان داره دیوونه ام میکنه... 

امیر هم فکر میکنه کارم سنگینه و هیچی نمیگه ... 

من یه پسر عمو دارم که از بچگی باهم بزرگ شدیم و مثل داداشمه و صمیمی بودیم اما همسرم حساس بود رو روابط مون و منم بخاطر ایشون هیچ رابطه ای نداشتم با پسرعموم ولی الان چندین روز ناراحت بود بخاطر اینکه برای پسر عموم با خواهر هاش تو کافه تولد گرفتیم اما من محل نمیدم... 

یعنی اصلا برام مهم نیست ... 

وقتی میرم خونه ی خاله دوست  دارم شب بمونم بااینکه خونمو دوست دارم ... 

نمیدونم چم شده 🥲 این روز ها که درگیر اسباب کشی هستم فقط داد میزنم و قهر میکنم 😢 امیر هم میذاره به پای خستگی و دوری از شهر و خانواده ام