2777
2789
عنوان

وای خدا باورم نمیشه عموم همچین کاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 29 پست

زنعموی منم خیلی بیشعوره رفته به عمه هام گفته چرا فلانی شالش اینقد عقبه 😐

جدا از این کلا سعی داشته زندگی مامان بابامو هم بهم بزنه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
خدا لعنت کنه همچین کساییو به خاک سیاه بشینن

حالم ازشون ب هم میخوره باورت نمیشه چقد ذاتشون خرابه ی بار مامانم و بابام دعوت کردن خونشون بعد عدسی درست کردن واسه خانوادم زن عموم گفت ما قبل شما رزشک پلو خوردیم واسه شما عدسی درست کردیم بابام و مامانم اینقد بهشون برخورد ک قهر کردن اومدن خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنعموی منم خیلی بیشعوره رفته به عمه هام گفته چرا فلانی شالش اینقد عقبه 😐 جدا از این کلا سعی داشته ...

من اصن اهل نفرین نیستم خوشمم نمیاد ب این حرفا ولی بعضیا واقعا حقشونه ک بمیرن

حالم ازشون ب هم میخوره باورت نمیشه چقد ذاتشون خرابه ی بار مامانم و بابام دعوت کردن خونشون بعد عدسی د ...

چرا رفت و امد میکنین بنظرم یک پیام ابدار بهش بده و قط رابطه کن اینا زندگی خراب کنن دوری کن 

پدر مادر من خیلی آرومن سرشون تو زندگی خودشون برا همین وقتی خانواده بابام ی چی ب مامان بابام میگفتن همشون میشستم برا همین با من خوب نیستن 

توقع دارن مامان بابام اذیت کنن من هیچی نگم 

چرا رفت و امد میکنین بنظرم یک پیام ابدار بهش بده و قط رابطه کن اینا زندگی خراب کنن دوری کن 

ما اصن رفت آمدی باهاشون نداریم شاید سالی یه بار بابام خیلی مهربون فک میکنه داداشاشم مث خودشن 

وای چشونه اینااااا    میگم شمارو نمیخاستن برا پسرشون؟

خیلی خیلی ذاتشون خرابه اگه ی روز باهاشون در ارتباط باشی دیوونه میشی عالم و آدم مسخره میکنن ب زنای مردم تهمت میزنن 

واسع همین مامان بابام باهاشون رفت و آمد ندارن