2777
2789
خداانکنه من پدرم هنوز خبرنداره و خیلییی حساسه امیدوارم بد نشه و برای شما هم حالا یا با ترمیم یا کارا ...

ممنونم از دعای خیرت

همچنین برای شما عالی باشه

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
به حرفا پزشک گوش بده ماساژ و شستشو منطم داشته باش  ترمیم کننده بزن جاش نمونه  ممکنه بوی ...

خداکنه خوب بشه یعنی من میمیرم اگه یه اشکالی توش دربیاد واقعا نمیتونم حرف پدر و مادر و بقیه رو تحمل کنم 😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آب کرفس و آناناس زیاد بخور حتما یه بالشت گردنی تهیه کن که سرت نچرخه

اب اناناس میگن ک چون خون رو رقیق میکنه باید بعد از اینکه اسپیلنت رو برداشتی بخوری ، درسته؟ یا نه همون روزی دوبار بخورم؟ 

اب کرفسو میشه با بقیه اب میوه ها قاطی کرد خورد؟ 

اب اناناس میگن ک چون خون رو رقیق میکنه باید بعد از اینکه اسپیلنت رو برداشتی بخوری ، درسته؟ یا نه همو ...

نمیدونم عزیزم من روز اول خوردم بپرس از دکترت

اره با اب میوه های طبع گرم ولی خیلی بدمزس

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بعد عمل رعایت کن غذا و ادویه اینارو ولی زیادم به خودت سخت نگیر که هیچی نخوری و جونی نداشته باشی. چس ...

روزی چندبار شستشو باید بدم ؟ بعد اینکه بنظرتون هرچی دیرتر برم که گچ رو بردارن بهتر نیست؟!! واسه اینکه فرمش یه وقت بد نشه 

بعد عملت برو یه دکتره دیگه واست چسب بزنه من با اینکه چسبو خوبم میزدم ولی بازم خراب شد دماغم

یا ابلفضل اینجوری ک میگین چسب زدنش سخته ک پس ابن کلیپای تو اینستا چیه نشون میدن راحت میزنن !! 😑

روزی چندبار شستشو باید بدم ؟ بعد اینکه بنظرتون هرچی دیرتر برم که گچ رو بردارن بهتر نیست؟!! واسه اینک ...

الان داری میگی دیر تر بردارم وقتی عمل کنی از بس کلافه میشی از گچ که ۱ هفته واست ۱ ماه میگذره وقتی برداری کلی حس سَبُکی میکنی،روزی ۳ بار حداقلش شستشو باید بدی ببین دکتر چی میگه ولی هروقت خارش داری داخل بینیت یا زیاد خشکه شستشو بده

مرسی عزیزم 🌺

خواهش میکنم گلم🩷

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

یا ابلفضل اینجوری ک میگین چسب زدنش سخته ک پس ابن کلیپای تو اینستا چیه نشون میدن راحت میزنن !! 😑

ارزش نداره هزینه کنی چسبو خودت بزنی من همین کلیپای اینستارو دیدم دقیقا همونجوری زدم بازم بینیم خراب شد یه دکتر بینی تو شهرتون پیدا کن برو چسبتو بزنه همین ۵۰ ۱۰۰ تومن میگیرن