2777
2789
عنوان

😬خانوم های مذهبی خوردن دنبلان گوسفند حرومه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 54 پست
والله من مرغو زورکی میخورم گیر داده الا و بلا میخوام رفیقام تعریف میکنن  مردا رو نمیشناسی

بگو چندشت نمیشه اونو میخوای بخوری

حالا هرچقدرم خوشمزخ باشه مگه هرچی خوشمزه ست باید خورد🤦🏻‍♀️

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد حرام عزیزم

میخوام بدون تو بازار مسلمونا چیزی که صد درصد حرامه رو چرا میفروشن حتی تو بازار محلیمون راحت میفروشنش

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
شاید اونم می‌خورده یادمه هر وقت میرفتم خونشون داشت  میشست 🤢😐😂

بس کن لعنتیییی

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

میخوام بدون تو بازار مسلمونا چیزی که صد درصد حرامه رو چرا میفروشن حتی تو بازار محلیمون راحت میفروشنش

جدی ؟ طرف ما میندازن دور . دیدم قصاب ها هم میندازن دور تو قصابی ها هم اصلاااااا نیست

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

خوب خرچنگ و چیزای دیگه هم می فروشن متأسفانه 

شاید تو بعضی جاها گوشت شکار خرگوش و گراز و حیوونای حروم گوشت دیگه هم باشه 

نمی دونم چرا اجازه میدن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

کبابش اینقد خوشمزست یه بار خوردم هنوز مزش یادمه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
جدی ؟ طرف ما میندازن دور . دیدم قصاب ها هم میندازن دور تو قصابی ها هم اصلاااااا نیست

باورت میشه بازار ما حتی تو تابلوش زده دنبلان

اهوازم من شما کجایی

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
باورت میشه بازار ما حتی تو تابلوش زده دنبلان اهوازم من شما کجایی

اگه میزد بیضه و خایه شاید کسی سراغش نمیرفت😂

بعصیا نمیدونن دنبلان چیه فکر میکنن یه چی مثل دنبه ست😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️