2777
2789
عنوان

پوشک گیری

319 بازدید | 13 پست

پسرم سه سالشه , امروز احساس کردم دیگه داره دیر میشه و از بعد ظهر بازش کردم هر بیست دقیقه بردم دسشویی ولی اصلا یکبارم نکردد, اخر شبم روفرش جیش کرد, چکنم اخه؟ چقد سخته؟ بنظرتون عادیه؟ یعنی روز اول همین بساطه؟ چندروز طول میکشه تا تو دسشویب جیش کنه؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

شما اول اموزش بدین، بعدا یواش یواش بچه شرطی میشه و تا میره دسشویی جیش می کنه. فقط صبور باشید.

به نظرم سه روز اموزش با پوشک، بعد یواش یواش پوشک رو باز کنید تا ده روز دیگه کامل در طول روز باز باشه، فقط موقع خواب پوشکش کنید.

بعدها پوشک شب رو هم میشه ازشون گرفت

براش لگن بخرید، و شروع کنید به دسشویی بردن توی فواصل دسشویی هم پوشک باشه و هر موقع موفق شد، تشویقش کنید.

بعد از چند روز یه تایم هایی رو پوشک نکنید و رفته رفته تایم بی پوشکی زیاد و زیادتر بشه.

دعوا و عصبانیت ممنوع.

واسه پی پی هم زمان پی پیش رو کشف کنید و همون موقع ببرید دسشویی و واسه مشغول شدنش از برچسب و مازیک وایت برد و یا رنگ انگشتی استفاده کنید که مشغول نقاشی کردن دیوار باشه و پی پی هم کنه.

#گام اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووووویی خواهر من که تو‌دستشویی زندگی میکردم تا بچه م جیش کنه ...😣

لباس‌میشستم شعر میخوندم اصن یه وضعی....

عزيزم نميخواد عجله كني وگرنه دچار استرس ميشه بچه ، و شايدم دچار يبوست بشه و هي جيش با پي پي رو نگه ...

ممنونم توضیحاتتون خیلی کامل بود پس پوشک کنم که خونه هم نجس نشه زیاد

ممنونم توضیحاتتون خیلی کامل بود پس پوشک کنم که خونه هم نجس نشه زیاد

عزیزم ماشاالله سه سالشه هنوز پوشکش میکنی یکم دیر شروع کردی تجربه من میگه بچه ت سه سالشه میفهمه دیگه زاحت تر میتونی بگیریش.

پوشک ها رو بردار و دیگه پوشکش نکن

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

زود زود نباید ببری دستشویی بچه خودش خسته میشه ولج میکنه من واسه پسرم برچسب خریده بودم هر وقت احساس میکردم باید دستشویی داشته باشه میگفتم بیا بریم برچسب بزنیم بعد اونجا میگفتم جیشم کن که یواش یواش خودش رفت

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

من پسرم هر 20 دقیقه اول میبردم حالا چه دستشویی میکرد چه نمیکرد الان جیشش رو یاد گرفت پسر من از 18 ماهگی آمادگی رو داشت خودم تنبلی میکردم الان هر یه ساعت میبرم جیشش رو یاد گرفته ولی پی پیش رو نه اصلا یادم نمیاد پی پی رو یاد اون پسرم داده باشم دوتاش رو با هم یاد گرفت اون ولی این سریعتر یاد گرفت.

من پسرم هر 20 دقیقه اول میبردم حالا چه دستشویی میکرد چه نمیکرد الان جیشش رو یاد گرفت پسر من از 18 ما ...

نه پسر من امادگی نداشت تازه الان متوجه میشه یکم ولی دیروز,که اصلا تو دستشویی نکرد , برای شما روز اول و دوم چجوری گذشت؟ حدودی چقد طول میکشه یاد بگیره؟

اوایلش همبن طوره فقط نباید خسته شی.بعد چند روز میفهمه باید اینجا جیش کنه اگر میدونی سختشه توی دستشویی بشینه براش از این لنگه بگیر من که گرفتم پسرم اصلا روش نمیشینه بچه اول یه کم طول میکشه تا یا  بگیره من پسرم چون داداشش رو دیده بود یه چیزهایی فهمیده بود