msh_m مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2482 عنوان ایران خودرو 109 بازدید | 7 پست چرا چندین ماهه ثبت نامی ندارن؟تو گوگل خیلی میاد برام که سایت باز شده و... ولی میرم تو سایت خبری نیست مال شما هم اینجوریه یا من اشتباه میرم؟ 1403/03/03 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3201 واریزی های دوره های قبل رو اطلاع رسانی میکنن خبری نیست فعلا آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
فهیمه_ناخن عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 347 فعلا خبر رسمی نیست عزیزماگه خواستین یه سر به کانال تلگرامم💅🏻🙋🏼♀️💸 بزنید.fahimehnail38@
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 فعلا انگار یکسری خودرو برقی خارجی میخان فعلد پیش فروش کنن ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 این تبلیغاتا همش الکی که ثبت نام شروع شد اینا. برنامه فروش تو سایت نیزنن ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
msh_m مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2482 فعلا انگار یکسری خودرو برقی خارجی میخان فعلد پیش فروش کنن جدی؟ داخل خود سایت ایران خودرو؟ و اینکه کی باز میشه
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 جدی؟ داخل خود سایت ایران خودرو؟ و اینکه کی باز میشه نه ایران خودرو نیست فکرکنن سامانه یکپارچه خودرد باشه فک نکنم اینجا جواب گو باشه شارژش خودرد ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
mry120m عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1966 ایران خودرو فعلا فروش نداره عزسزمچندروز پیش سایپا دوتاماشین اطلس و سهند فروش فوق العاده داشت سه ماهه تحویل میده من پولم نرسید متاسفانه... مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...