2777
2789
عنوان

چاقی

67 بازدید | 7 پست

هر روز تصمیم میگیرم کم غذا بخورم ولی نمیتونم 34سالمه وزنم 78بیشتر شکم دارم ی مدت ورزش میکردم تو خونه خوب بود اندامم الان خیلی شکم زدم اندامم بد شده چکار کنم جلوی اشتهام بگیرم 

چرا اینجا همه چاقن بعد ما لاغریم🫠چرا گوشتا میرع برا شما😢

اراده کن خب گشنت ک شد ی کم بخور دیگ دست بکش

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چرا اینجا همه چاقن بعد ما لاغریم🫠چرا گوشتا میرع برا شما😢 اراده کن خب گشنت ک شد ی کم بخور دیگ دست ...

منم تو مجردی لاغر بودم بعد ازدواج چاق شدم اندامم خوبه فقط شکم لامصببببببب😩😩😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو مجردی لاغر بودم بعد ازدواج چاق شدم اندامم خوبه فقط شکم لامصببببببب😩😩😩

ورزش کن واقعا تاثیر دارع ها شده ده دیقه ورزش برا شکم و پهلو برو

فک نکنم ت متاهلی هم چاق شم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ورزش کن واقعا تاثیر دارع ها شده ده دیقه ورزش برا شکم و پهلو برو فک نکنم ت متاهلی هم چاق شم

ژنتیکیه ما کلا دخترا بعد ازدواج چاق میشیم اراده ورزش نمیاد لامصب هر روز میگم فردا با اینکه شوهرم باشگاه می‌ره روبرو باشگاش باشگاه بانوان میگم بیا نمیرم

ژنتیکیه ما کلا دخترا بعد ازدواج چاق میشیم اراده ورزش نمیاد لامصب هر روز میگم فردا با اینکه شوهرم باش ...

اها منکه اقد ظریف مریفم😞

برو دیونه اون دارع قشنگ میکنه ت خودتو داغون میکنی

اره واقعا کاشکی اراده قبلم برگرده قبلا من ورزش میکردم اون نمیکرد الان برعکس 

حتما ارادع کن چون زن بچه میارع بهم ریخته تر و پیر تر میشه مردا خوشگلو جذاب تر با هیکل درست